[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!
Aganija se nastavlja. Samo ne znam da li imaju imalo stida da se vrate u Beograd. Kad neko primi jednom gol u nadoknadi, jebi ga desi se, ali kada neko cele sezone prima golove u nadoknati to je onda idiotizam i sta jos ne sve. Jebem im mater vise, svi neka dobiju ispisnice, nek igraju omladinci, nema veze, ali da se brukaju, jebem im mater.
U njemu je svuda rasuta duša, po celom svetu deca i ljudi, a grad iznad reka stoji ko kruna, danju me veže, noću me budi.
ja sam u potpunosti za lukicevu politiku da se forsiaju domaci klinci koji vole zvezdu a ne da se dovlace neki govnari sa strane koji ce da odu u partizan ili ne daj boze dinamo zg ili hajduk za malo vecu kintu... al i on nesto kenja, sad dovodi neke brazilce iz zete...
U drgom kolu izvukli smo pobednika FC Rudar Velenje - FC Trans Trnava, prva tekma u gostima 16 jula, a revans na nasem najvecem stadionu 23. istog meseca.
U njemu je svuda rasuta duša, po celom svetu deca i ljudi, a grad iznad reka stoji ko kruna, danju me veže, noću me budi.
Šta, cigoši se ipak plasirali u Evropu? Kako? Bili ipak drugi u šampionatu? Mislio sam da će Voša.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš, Ali život je ugrožen sa svih strana. Panduri i doušnici su svuda. U bistroima, devojke tvojih godina Mirišu na mladost.
Nisi lepo obavesten, ili se zezas, a to je onda druga stvar. U kup Uefa ili kako god se sad zove idu druga i treca ekipa iz sampionata i osvajac kupa, ovag puta ekipa Sevojno iako nije osvojila kup. Zvezda i Sevojno igraju od drugog kola, a Vosa od treceg.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš, Ali život je ugrožen sa svih strana. Panduri i doušnici su svuda. U bistroima, devojke tvojih godina Mirišu na mladost.
Pobeda u Velenju od 1:0, gol u 59 minutu postigao Slavko Perovic. Samo igra obe ekipe cist krs, Slovenci u nadoknadi pogodili dve stative. NA mene je dobar utisak ostavio Brazilac Simao, na poziciji zadnjeg veznog.
Inace izgleda da se onaj igrac zove Savio, al dobro. Pobeda u revansu od 4:0. Igra dosta spora, zbog velike vrucine koja je bila sinoc na stadionu. Mi odigrali koliko treba, na momente prava grobarska taktika, lezanje na travi, i ispucavanje, pa kada su konacno shvatili da je Rudar krs ekipa malo krenuli u napad i dokosurili protivnika. Prolazimo i Dinamo iz Tbilisija.
AUUU, koji retardi...Nula sansi, nula sutova, isto toliko golova. Dali ljudi drugi gol, dok se nasi kreteni svadjaju ko zna sa kim. Otisao retard Koroman, ali tu su novi retardi.