[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!

Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Crvena Zvezda - Fan klub! Samo za obozavatelje!

Postod Inglor Anarion u Ned Nov 29, 2009 12:18 am

::D2:: sta je boli poraz posle celonedeljnog proseravanja po novinama kako ce te da nas dobijete.Budale HAHAHAHAHA
"Ganci,Ganci vi ste ovde stranci"
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 3:08 pm

Postod Inglor Anarion u Ned Nov 29, 2009 12:18 am

zaboravio sam "Ganci,Ganci vi ste ovde stranci
"Ganci,Ganci vi ste ovde stranci"
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 3:08 pm

Postod NothingMan u Sre Mar 24, 2010 8:41 pm

Ne otkrivam rupu u saksiji, ali čisto da vidimo dokle je, u međuvremenu, stigao naš fudbal, u kojem trenutno pratim samo Zvezdine rezultate, čisto da vidim dokle imaju muda da teraju ovo sa penalima:

Sa večerašnje utakmice.
Obratiti pažnju prvo na prijem lopte Zvezdinog igrača, a onda i na "kontakt" za penal. :lol:

"Zašto Zvezda nije prva u košarci? Zato što nema penala."
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod S u Sre Mar 24, 2010 9:06 pm

Ocajno sudjenje je u citavoj ligi, podjednako navijacki za Zvezdu i Partizan.
There is a crack in everything, that's how the light gets in

Blog "Protiv negativnog"
www.stefandjukic.com
Kolumna - Opijumski ratovi
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Jan 13, 2002 9:32 pm

Postod NothingMan u Sre Mar 24, 2010 9:09 pm

Ja nešto već duže vremena kontam da postoji neki dil da se na svake dve godine smenjuju, tako da je prošao Partizanov red. Al' sad je zajebano, Zvezda je totalni krš od tima, ne znam dal' će im uspeti. :lol:
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod dkdnt u Sre Mar 24, 2010 9:20 pm

Ovaj, pa i nije baš. Penali su dobar primer za to. Zvezdi se u proseku svira po jedan penal na dve tekme (lupam) dok Partizan maltene završi polusezonu bez sviranog penala. I jednima i drugima treba zabraniti da igraju fudbal i poslati u delibatski peščaru da pošumljavaju vrleti, ali je kriminal kakav tretman ima zvezda. I od sudija, i od saveza (sad su Karadžića napali zato što je pokušao da malo izjednači kriterijume) i od medija. O narodu da i ne govorim. Što je najgore svi imaju razumevanja ne za sam klub, nego za ljude koji njime upravljaju a koji su od bivšeg svetskog šampiona napravili prosjaka koji mora da pobeđuje fiktivnim penalima. Gledam sad, oteraše Pižona moroni. 11 kola pre kraja, dok su prvi na tabeli. Tako nešto je valjda samo u Turkmenistanu moguće. Kažu da su nezadovoljni igrom a ne rezultatom. Kanda je igra srpskih klubova u proteklih 20 godina bila ikad bolja?
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 28, 2005 12:03 am

Postod Daemon Blackfyre u Sre Mar 24, 2010 10:32 pm

daj bre ne budi naivan, kao sto se partizan i zvezda smenjuju u titulama tako se smenjuju i po protekcionizmu koji imaju kod sudija, pre par dina su svirani penali za partizan na svakoj tekmi i to u 97-98-100 minutima, apsurdno je pricati vise na tu temu. i kako mozes da branis karadzicja leba ti, taj je mutniji od najmutnijeg dunava

btw antic je oteran kao trener reala dok je bio prvi na tabeli, pa su na kraju ispusili za titulu, dakle u turkmenistanu i shpaniji :D
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod dkdnt u Sre Mar 24, 2010 11:20 pm

Turkmenistan i Španija su isti kurac. Mislim na poštene lige poput kalča :mrgreen:

A Karadžića niko ne brani, ali mi malo sumnjivo da čim neko sa nekim ovlašćenjima postavi neko pitanje o poslovanju Zvezde, svo drvlje i kamenje Zlatibora se po njemu ospe. Nije to morao biti Karadžić, već bilo koji predsednik fsja, ili već neko iz vlasti.

Jedan jebeni LUkić koji nije sastavio tri cele tekme krajem 90ih u generaciji takvih velikana da NJEGA pominju kao moguću Zvezdinu zvezdu sada je u poziciji da odlučuje o sudbini kluba. A cigani ćute, valjda im prija što ih direktor voli. Da ne pričamo da je čovek retardiran i da je jedina šansa zvezde da osvoji titulu partizanova neverovatna sposobnost da kad Zvezda igra najgori fudbal u pet godina odigra još gore i lošije od nje. Uprava Zvezde sa tim ima veze tačno koliko i ja.

Usput skoro videh da je čuveni Barkos najbolji strelac u ekvadorskoj ligi. Maloumnici odavde će reći da je ta liga smešna, ali ja mislim da bi ekvadorski drugoligaš sa drugim timom lagano sahranio i zvezdu i partizan. Tim u kom igra BArkos pre par godina je bio vicešampion sveta, tj pobednik j.amerike, gde se već vekovima nalaze i brazil i argentina (just for the record). Ako se ne varam Piksi ga doveo, i posle nekoliko kola se "pokazalo" da nije baš neki napadač, pošto nije prismrdeo golu, a uspevao je i lopte da promaši (kao o onomad, i sad to objašnjavam proporcijama).
NA drugom kraju sveta Burzanović je dao gol sa 60metara. To može da znači samo dve stvari, ili u tom Japanu i bogalji bolje igraju fudbal od domorodaca (pristojna kolonija srpskih fudbalera je glavni argument za ovu tvrdnju) ili se kosmos zajebava sa Zvezdom. ::C::

http://www.youtube.com/watch?v=IxXeYqkDE44
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Egon Zmaj u Čet Mar 25, 2010 12:22 am

Ja skoro svake nedelje idem da gledam Zvezdu, pa bih rekao da sam mazohista. U potpunosti ste slazem za teoriju 2 godine ovi, pa dve ovi drugi. Takodje se slazem i za teoriju o sudjenju. Upravo tako, kada Zvezda treba da bude prvak ima protekciju kod sudija, i obrnuto. Sta da se radi, ja bih najradije voleo da zivim u Engleskoj ili Skotskoj pa makar pratio i konferenciju.
U njemu je svuda rasuta duša,
po celom svetu deca i ljudi,
a grad iznad reka stoji ko kruna,
danju me veže, noću me budi.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Mar 17, 2006 3:23 pm

Postod NothingMan u Pet Mar 26, 2010 11:42 am

Slika

Ovo je, inače, sa iste utakmice, sa Smederevom: golman (Stamenković, valjda) je maigerijem drmnuo protivničkog igrača, i to ga je umalo pogodio u glavu. Sudija je, posle ove situacije, pokazao na aut. :lol: Dva minuta posle, bilo je 2:1.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod dkdnt u Pet Mar 26, 2010 1:49 pm

Jaoj bože gledao sam tog Stamenkovića u Milioneru. Kakav jebeni balvan to se retko viđa.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Opalko u Uto Apr 13, 2010 4:42 pm

,,Tata, za koga ti navijas?"
,,Za Partizan sine."
,,A jel Partizan bolji od Crvene zvezde?"
,,Jeste, naravno sine."
,,Znaci Partizan ima vise titula, je da tata?"
,,Ovaj, pa, ne bas, Zvezda ima 25, a Partizan 21 titulu."
,,Ali mi smo stariji od njih, zar ne, tata?"
,,Zapravo, Zvezda je osnovana prva, pa tek onda Partizan."
,,Ali Partizan ih je vise puta pobedio u derbijima, jel da, tata?"
,,U stvari, ne, Zvezda ima vise pobeda u derbijima, i dali su nam vise golova."
,,Ali vecina Srbije ipak navija za Partizan, zar ne tata?"
,,Pa, po svim statistikama, za Zvezdu navija oko 50% stanovnistva, a za Partizan oko 33%"
,,Znaci, Zvezda ima vise titula, vise pobeda u derbijima i za nju navija vise stanovnika. Ali, mi sigurno imamo veci stadion, jel da tata?"
,,Pa ne, Marakana prima oko 55000 gledalaca, a JNA oko 35000. Ali mi smo sada osvojili dve duple krune."
,,A jel Zvezda nema nijednu duplu krunu?"
,,Pa ne, ustvari ima ih osam. Vidis, oni su osvojili 22 kupa, a mi 11."
,,Ali oni nikada nisu napravili neki veliki uspeh u inostranstvu, zar ne tata?"
,,Pa pre dvadeset godina su bili prvaci Evrope i sveta, i imali su jos nekoliko trofeja."
,,A da li smo mi bili prvaci Evrope i sveta, tata?"
,,Nismo sine, nikada. Mada smo igrali u finalu, pre nekih 40 godina."
,,Ali ipak su nasi navijaci bolji, jel da, tata?"
,,Naravno sine, nasi grobari su najbolji."
,,A zasto smo se tako nazvali?"
,,Pa znas, nismo mi sebi dali taj naziv, vec su nas tako nazvali navijaci Zvezde."
,,Ali nas ima vise na utakmicama, jel tako tata?"
,,Pa ne, ove sezone Zvezdi dolazi prosecno 14000 ljudi na utakmice, a nama oko 3500."
,,Znaci cekaj da vidim da li sam te razumeo, tata. Zvezda je starija, ima vise titula, kupova i duplih kruna, bila je prvak evrope i sveta, ima veci stadion, vise navijaca, a naziv nasih navijaca nije nas, vec su nam ga dali Zvezdini navijaci?"
,,Tako nekako."
,,Ovaj, tata... jel bi mogao da mi kupis Zvezdin dres?"
Član
Član

Pridružio se: Uto Sep 16, 2008 8:22 pm

Postod Daemon Blackfyre u Uto Apr 13, 2010 4:44 pm

HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod Pauleta u Uto Apr 13, 2010 5:01 pm

Gogo?
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod Opalko u Uto Apr 13, 2010 11:30 pm

Samo jedna mala ispravka, izvinjavam se svim delijama, Crvena zvezda ima DESET duplih kruna, a ne osam, kako sam pogresno napisao. :) :) :)
Član
Član

Pridružio se: Uto Sep 16, 2008 8:22 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Sport