Sramota je ići i gledati najgori tim u novijoj istoriji Zvezde, i to posebno u ovom smrdljivom i nameštenom šampionatu. Postoje dve validne stvari koje se mogu uraditi u takvoj situaciji, a to je da odeš tamo i da zviždiš protiv toga (a ne da ih podržavaš), ili da ignorišeš takav klub i takav šampionat u celosti. Meni baš nije padalo na pamet da se nešto radujem što je Partizan bio ubedljivo prvi u zadnje 2 godine. Jedinu pažnju sam im posvećivao u Evropi, dok me nisu do kraja sjebali. Ali, šta cigani rade? Cigani pune te tribine i kurče se kako ih je mnogo, mesto da najure svoju upravu, a svoje igrače pošalju u Novi Boljevac, gde i pripadaju, ili da sede kući i rade nešto pametnije.
Ah da, siguran sam da se mnogi cigani osećaju "prozvanim" zbog Partizana i grobara u košarci, pa imaju nekakvu nedefinisanu potrebu da i oni pokažu NEŠTO. Pa onda odu i pune Marakanu, dolaze na jelen super ligu, pošto nemaju šta drugo da rade. Mašu tamo onim zastavicama i papirićima... kad igrači izlaze na teren oni postave špalir od velikih zastava.

Prokleti retardi.