a ima ih toliko....
Voleo bih da bar ovde vi ljudi odgovarate i sa zasto vam je bas ta AS the best... mogu na vas da racunam, zar ne?

meni bez premca je Verin Sedai
zasto... hm... pa iz vise razloga:
mnogo je ql

brown ajah je, sto znaci da zna dosta toga, ali nije kao vecina ostalih iz njenog adjaha da se zatvori u biblioteku i kao knjiski moljac tamo provede ceo svoj zivot, samim tim znanjem ona ima i ogroman potencijal za manipulaciju, sto je u sustini VEOMA vazno za svaku AS... da nisu rekli adjah sigurno ne bih pogodio da je smedja...
dalje... ona je za mene najnepredvidljiviji lik od svih... koliko god da sam se trudio, ona me iznenadi stvarima koje uradi, vrlo moguce jer nije cesto prvo lice u knjigama... i od samog pocetka me je kopkala sa zasto, kako da li je crna, sta su njeni motivi... koliko je stvarno otkrila od sebe i kolio se otvara prema drugima uopste, a koliko je toga o njoj sto se ne zna... vrlo misteriozna po mom misljenju...
i nekako mislim da je stigla mnooogo dalje od vecine AS u razvoju sebe kao AS, kod nje mi je jos jedino i ostala ona misterioznost sa pocetka serijala koja je tada obavijala sve AS...
ajdete sad, da vas cujem, pa da raspravimo cija je bolja