steta, bilo bi bas do jaja da su robovi pobedili i ubili i krasa i cezara

bas bi nekako bilo neocekivano i shokantno

elem, sjajna sezona. sve je potaman, osim sto se definitivno slazem da su minimum dve mogle biti snimljene, ovako stvarno deluje malo, aj ne zbrzano ali kompresovano da. na tuzan nacin su skoncali kriksus i ganikus, pogotovo ovaj prvi, al jebiga, gorak utisak mora da ostane u ustima. spartak zamalo prezive jebo ga ja

i jebeni cezar, kakva je slina ispao. em sto glumac fejl (nekako sam se navikao tho, mada cinjenica je da ima preveliku glavu za ono telo), em sto je za dlaku izbegao smrt vise puta. steta sto ga ganikus nije posekao, mogao je da spreci jedan od najvecih genocida u istoriji i spasi zivote jedno milion gala

pod uslovom da se sve desilo kao u seriji, u sta ne sumnjam.
falice spartacus, nema sumnje. ono sto ovu seriju cini tako dobrom (barem meni) je cinjenica da iako pocinje kao totalni krsh, nenormalno dize kvalitet posle 5-6 epizoda, a opet nekako ni u jednom momentu nisam imao prevelika ocekivanja tako da sam konstantno, iz epizode u epizodu, bivao odusevljen iznova. redak kvalitet zaista

i da, ovaj "novi" glumac, liam jelte, se po mom misljenju fenomenalno pokazao i odlicno zamenio endija. mozda nije tako dobro gradjen ali je bolji glumac rekao bih. odlican izbor u svakom slucaju.