Evo skidam sledeću epizodu.
Kao što sam i ja rekla na temi o jesenjoj tv sezoni, dobar je walking dead, podržavam. Jedino, moram priznati da kad sam ponovo odgledala prvu epizodu (gledala sam procureli pilot, sve je skoro isto, čini mi se samo da u ovom zvaničnom ima više muzike), što će reći kad sam je odgledala odjednom a ne počela mrtva pijana, prekinula na pola i onda ujutru odgledala do kraja (

), mislim da je serija dobra, ali nije toliko fenomenalna. Ne znam šta je sa svima redom, od moje deblje polovine do moje koleginice s faksa koja gleda očajne domaćice i, koliko znam, nikad ranije nije ispoljila nikakve afinitete prema horor ili zombi žanru, ljudi su povileneli. Svi su potpuno oduševljeni i jedva čekaju nastavak.
Mislim, i meni se dopada serija, ali nije kao kad me ostavi true blood ili rahmetli lost sa klifhengerom pa jedva čekam sledeću epizodu. Walking dead će morati malo bolje da se potrudi da bi me privukao na taj način.
Evo čak ću sad da legnem da spavam a ne da čekam da se skine cela epizoda oda odmah gledam