PRvo seven... ti si lud, samo ću ti toliko reći

I nije DVE nego još TRI sezone... krnje doduše.
A sad ti Zelena Vilo. Prvo, ja iskreno ne mogu da verujem da iko ko pomno prati seriju ne zna za celu priču oko Džona Loka. U prvom serijalu vidimo da je on siroče, da ga onda biološki roditelji kao odraslog zajebu i prevare ga da ocu da bubreg, da on posle toga postane socijalno potpuno disfunkcionalan i da onda ima probleme s besom, da prati oca, pa ode na one terapije, pa se zaljubi u onu Helen koja ga onda ostavi zbog opsesije ocem (a onda ona hotline riba s kojom stalno priča u drugoj ili trećoj sezoni prvog serijala se još zove "Helen")... i onda pre par epizoda još i saznamo kako je dospeo u kolica... i ti si sve to propustila? To ti je materijal od jedno... 7 epizoda grubo procenjeno.
Što se tiče razvodnjavanja, moja reakcija je bila takva jer nisi jedina koja postavlja to pitanje, već x ljudi diljem neta. 48 epizoda je materijal za DVE SEZONE. Lindelof i ekipa su svakako planirali da imaju 5 sezona. Međutim, abc-u se isplati više da produži uživanje još godinu dana tako što će prerasporediti epizode. Mi ćemo onda imati duže uživanje i "gušće" tkanje priče... sve u svemu ide nama na korist. Zato mi nije jasno kako neko ko gleda serije (sad mislim na ljude vani), ko zna koliko obično serijali imaju epizoda, može da misli kako će se u 48 epizoda nešto razvodniti.
Inače, pogledajte ovo:
jedno fino poređenje LOSTa i Heroes:
http://www.usatoday.com/life/television ... hart_N.htm
A evo šta sam još "doznao":
navodno je Malcolm David Kelley, koji glumi Walta, viđen na Havajima proteklih nedelja, što sugeriše da se verovatno pojavljuje u finalu... a načuo sam i da je Harold Perino (Michael) u pregovorima za 4. serijal...
A ono što mene jako zanima je sledeća izjava Lindelofa:
"the last five minutes of (this month's) finale are going to seal our fate."
Mislim da ćemo svi da poludimo kad dođe poslednja epizoda.