Pogledala i ja...
[spoil]Prvo, i ja mislim da ce Lok biti veoma ziv, vec u narednoj epizodi

Ne mislim da je on nesto posebno i da je povezan s ostrvom, mada.. ako zaceli i posle ovog, onda definitivno jeste... I zasto ostrvo utice na nekog, a na druge ne?
I da, ako sve trudnice umiru na ostrvu, kako to da je Mira ostala ziva? hehe, Mira... Niko je ne zove Ruso... Mozda je Mira jedna od hostilesa? Kada je mali Ben sreo Ricarda u sumi, Ricard je izgledao malko prljavo i ofucano, onako kako Ruso izgleda inace.. I mene zanima kako su se iskombinovali Ben i ona.. (palo mi na pamet da je Ruso nekim slucajem ona klinka sa kojom se Ben druzio na ostrvu, ali ipak, Ruso ima akcenat... I da li je ta njegova drugarica mozda ziva? Ne verujem da su tek tako ubacili sve ono sa njom i poklonom itd...)
Takodje, ko je Ricard i zasto ne starii?! Ima li jos takvih??
P.S. Mozda Ben ima taj trip s proucavanjem trudnica i odvajanjem dece (mislim sad i na njegovu cerku) od majki jer je i on bio odvojen od svoje?? Dali su nam konacno i njegovu pozadinu, sad ga mozemo analizirati

[/spoil]
The Universe is over. It's my job to put it all in order now, and lock the place behind me as I leave...