od GilGaladriel u Pon Sep 27, 2010 12:40 am
Da se i ja oglasim. Gledala sam finale sa zakashnjenjem usled tehnichkih i temporalnih poteshkocja.
Elem, uglavnom UBERMEH.
Sve mi se nekako razvlachilo, sve je bilo kao da su hteli da popune termin makar chime.
Kao shto sam i predvidela, tupava Suki je otishla i spasila ne samo Erika, nego i jebenog Rasela. Strashno. Da joj chovek pogleda u uvo, video bi dnevnu svetlost. Verovatno i pauchinu. Ili kikiriki.
Godrik u spavacjici se kolje sa vilin-lusterom za najgluplji momenat/momente u epizodi. Tresh je tresh i sve to, ali b-rate.
Dzhejsonova pricha me toliko ne interesuje da vi uopshte niste svesni. Uredno mogu da ga izbace iz sledecje sezone i da se pojavljuje kao epizodna uloga chija se pricha deshava off screen.
No, bilo je i dobrih momenata. Bil, for one. Moram da priznam da sam se stvarno iznenadila kad je gurnuo Erika u cement. I ona finta sa imitiranjem glasa je kul, ispade da ushtogljeni Bil ima neke mocji za koje ne znamo. Em imitira glasove, em je podao, em leti. Konachno je kao lik dobio i trecju dimenziju. Cela stvar sa kraljicom mi je vrlo interesantna.
I drago mi je da je Tara otishla. Kontam da cje da ode na neki journey of self discovery, i nadam se da cje, ako se vrati, da bude bolji lik. Kad smo kod toga, nadam se i da cje Suki kad se vrati da bude bolji lik, poshto je i ona izgleda otishla da popije malo natprirodne pameti kad vecj prirodne nema ni miligram.
Zhivo me interesuje kako je erik uspeo da se izbavi, kontam da ga je Pem izvukla, ali mi tu nije sve bash jasno.
I zanima me da li je Sem stvarno pucao u Tomija ili je pucao u drvo pored njega.
Moja predikcija za prvih deset minuta prve epizode sledecje sezone:
Bil i kraljica se biju, Dzhesika i Hojt upadaju (poshto Dhzesika ipak mora da spava negde, a ona Hojtova kucja josh nije sredjena), priskachu Bilu u pomocj, na kraju nesretni Hojt ubije kraljicu i krecje ludilo.
Dalje, Sem je pucao pored Tomija, ili ga je samo ranio, dobija napad histerije. I Sem odlazi na put samootkrovenja. Arlin i Teri moraju da vode kafanu dok on nije tu. Hilarity ensues. Rozmarina beba odbija dumre.
Suki vileni po teletabilendu celu epizodu, a Tare nema uopshte cele sezone.
Dzhejson izigrava socijalnog radnika u nastambi bezubih, i opet nekako uspeva da izbegne zatvor. Endi se navlachi na V.
Erika grize savest, i pokushava da nadje Suki, prohisterishe kad nje nigde nema. Pem je cinichna.
Sukini i Dzhejsonovi roditelji uopshte nisu mrtvi, i oni su u teletabilendu, jer su previshe znali.
Samo je baba zapravo mrtva.
Rasel uspeva da se iskobelja iz cementa zombie style. Prvo vidimo jednu ruku koja izbija iz cementa. A potom ostatak chupavog i prashnjavog Rasela koji uzlecje. Odlazi negde da vida rane na tijelu i ponosu, i nema ga pola sezone. Ili to, ili ga vukodlaci izvuku.
Lafajet je u histeriji. Isus pokushava da ga smiri.
Inache, meni je 3. sezona bila 10 puta bolja od 2. a bila je i ludja od 1.
Sa nestrpljenjem ishchekujem sledecji jun.
++I am sorry. It is hard to convey five dimensional ideas in a language evolved to scream defiance at the monkeys in the other tree. ++