Otprilike se sa 90% vaših komentara ne slažem

- Meni je uvodna špica sranje kompletno, kao iz nekog (lošeg) crtanog filma.
- Gozba u Winterfellu mi izgleda taman kako treba. Nema se vremena da podcrtavaju granice između stolova za plemstvo i onih za commoners, a Robertovo veselje i Cercein razgovor sa Cat su spot on. Čak ni mini dijalog između Neda i Jaimea nije bio loš, ništa nalik onom idiotizmu iz first drafta.
- Dothraki wedding, pak, je prilično razočaranje. Ima like 20 ljudi ukupno, sve se iz nekog razloga dešava na stenovitoj obali, uglavnom je mir i tišina, a scene seksa deluju kao odglumljene (mislim kao da ih sami Dothraki glume), da ne pominjem to što svi jebu ne skidajući pantalone
- Slažem se i da je glupo što su isekli Dany/Drogo bedding, bez "Yes?" ta scena nije to što treba da bude.
- Robert mi je odličan, kao i Viserys, za Dany stoji ono što sam odavno rekao da ima previše meat on her bones - lepa je ko slika, ali blood of the dragon ne bi smela da bude tako curvy IMO.
- Ilyrio je sranje, Benjen mi je previše nasmešeni Qui-Gon-Jin lookalike, a Cat je užasno whiny - u knjizi je koliko se sećam ona bila za to da odu na jug i ispitaju šta se desilo, nije samo kukala. Plus što je ovde iz nekog razloga odlučila da ostane sama u Winterfelu i pre Branovog pada, WTF is up with that?!
- Arya-Sansa razlika u godinama mi deluje prevelika, ne sećam se kolika je u knjizi ali ovde ispada Sansa bliža Robovom godištu nego sestrinom.
Ali ljudi, neke primedbe su vam stvarno priceless. Waah, zašto nije ostavljen pun dijalog u ovoj ili onoj sceni?! Waah, zašto nisu lepši/odvratniji ovaj glumac ili glumica?! Waah, zašto nije bolje prikazan Tyrionov karakter u 10 sekundi razgovora sa Jonom?! Pobogu.
.(\ /).
(O.o)
(> <)
Grow Old or Die Trying