Da li planirate da gledate seriju kada
prestigne knjigu? Ja razmisljam koliko je realno da se izolujem posto je serija dosta gledana, i vec sada ima dosta referenci po netu i tv-u a kapiram da ce ih tek biti. Msm za neke manje stvari mi ne bi smetalo ali generalno ne zelim da vidim sta ce se desiti pre nego sto procitam.
Od trenutnih desavanja u seriji bih pohvalio scene sa Igrit i Jonom, dopale su mi se, ali postaje sve ociglednije kako Kit nije dobar glumac, Rose Leslie

je izvukla celu scenu. Vremenom sam sve vise odusevljen kako su Tivin, Tirion i Dzof dobro kastovani, od ostalih stvari u KL-u Serseina agresivnost jeste preterana nije mi jasno sto su to tako odradili, kada je mnogo suptilnije mogla da se prikaze njena netrepeljivost prema Margeri, mada kapiram da su zeleli da ubace
pricu iza pesme pred sledecu epizodu. Dario, prava rec je upotrebljena, ispran i stvarno je steta sto sve upectaljive likove iz knjige dobijamo u mediocre izdanju.
Inace pogledao sam desetak minuta Davincijevih demona i kada se pojavio lik u necemu sto je veoma licilo na oklop od plastike, shvatio sam koliko je Game of Thrones ustvari vrhunski odradjena serija. I dok god bas ne useru stvari smatracu se srecnim sto na tv-u mogu da vidim nesto sto sam uzivao citajuci.