GreyWolf, nemoj da vredjas. Opalko je fan knjiga i ima pravo da pise na ovoj temi cak iako ne gleda seriju. Ako mozda ima dusebriznika koji misle da se tako spojluje, pa sta reci nego...

Ja mu se zaista divim na izdrzljivosti i verovatno pomalo zavidim

Btw, citam Sepinwall-ov review 7. epizode. Mnogo me je rasrdio! Svrstao je likove u dve grupe - one koje znaju sta su (Drogo, Cercei, Littlefinger)i one koji to ne znaju (Ned, Jaime, Jon).

i tek mi je tada postalo jasno koliko su zaista likovi Neda i Cercei iskrivljeni u odnosu na knjigu. Ned je jadan, bedan i glup, a Cercei proracunata, lukava i mocna. Njemu takodje recimo nije bilo jasno zasto Jon nije pobegao sa ZIda dok je jos mogao

Mozda u tome lezi problem serije, sto cast izjednacava sa zbunjenoscu (stalno prisutnom na licima i Jona i Neda).

Sto se tice Tivina i dranja jelena, dosta je bilo simbolike sa vukovima, ovo mi je bilo too much, pogotovo tako ocigledno - "nobody cares if your puns were intended".
Nego niko da prokomentarise kako measter Pycelle izgleda jadno u onoj monaskoj odori sa bukagijama oko vrata? Svasta, glupog li stajlinga za nekog ko bi trebalo da bude ekvivalent Pape u Vesterosu.