Technotise: Edit i ja
Tek mi je sad dopao u sake i sta znam, dopada mi se, nije los. Prica je definitivno najjaca strana, dok mi je animacija malo smetala zbog staticnosti, kao da se vise radi o nekom flash stripu nego o animiranom filmu. Al, kontam da to kosta i da nije bas lako izvesti, s obzirom da se radi o prvom ovakvom ostvarenju, treba mu progledati kroz prste. Glumci koji daju glasove su vecinom super, zapravo mislim da mi je jedino Edit bila bezveze. A fore sa letecim jugoima, tramvajima i ostalim je odlicna. Pogotovo sam se nasmijao na dom zdravlja Sajber Sava

Odgledao sam i prva cetiri Hari Poter filma. Dosad sam ih izbjegavao pa rekoh da vidim sta je fora i zasto je to toliko zanimljivo (znam da su knjige bolje, al nemam vremena za citanje preko 2000 strana koliko cio serijal nosi). Prva dva su simpaticni djeciji filmovi, sa predvidljivom radnjom i previse jednostavnim likovima, ali to nekako ne smeta, rekoh, simpaticno je. Treci je vec bolji, narocito je ideja sa putovanjem kroz vrijeme sjajno uradjena, a radnja nije toliko predvidljiva. Cetvrti je opet jos bolji i sad me bas zanima sta ce dalje da se desi (skinuh peti danas). U svakom slucaju, glumacka postava je uvijek super i prolaze raznorazni meni simpaticni i dragi glumci (Kenet Brana, Geri Oldman, Dejvid Tenant), scenografije su super a muzika fina. Sve u svemu, nije mi zao sto sam dosad propustao jer nije nista epohalno, al opet mi je drago da sam konacno uzeo da ih pogledam