Running Scared - vise standardna one-man-screws-mafia akcija sa uzasno iritantnim Paul Walkerom. Film zapravo nije toliko los, ali nije ni nista novo, tako da ne treba ocekivati previse.
Shrink - covece, al' sam se ja zajebo oko ovog. Nabasao sam na promotivni poster na kojem su Kevin Shpejsi i Robin Williams i svako normalan bi pomislio da je to neko pisanje od zajebavanja, komedija i valjanje smeha, a ono, ne moze biti suprotnije od toga. Tmuran i tezak film, i ozbiljan jbte, sa vrlo realnim zivotnim sranjima, medjutim nesto mu fali da te totalno razbedachi na kraju, posto ipak nije ostavio takav efekat na mene. Al' inace je dosta dobar i vredi pogledati. Shpejsi je car, a Robin Williams se pojavljuje u ukupno 8 minuta filma, al' valjano popunjenih

The Proposal - mha! Matthew McConnaghy film bez Matthew McConnaghyja

Dobar je, simpa, zabavan i ne toliko trash. Za fino utroshenih 2 sata dushu dalo, a za zenski deo populacije se jos pojavljuje i Ramon

Lion in Winter - jooooooj. Prvo, ovo je fenomenalan film, sa sjajnom glumackom postavkom (O'Toole i Katrine Hepburn, i mladi Hopkins i Dalton, i ona odvratna gnusoba od najmladjeg sina za koju se iskreno nadam da je umrla odmah posle snimanja), samim tim i odlicnom glumom, dobrim scenariom i vrlo zadovoljavajucim vizuelnim prikazom (cak i po danasnjim standardima), uz naravno, dozlaboga retardirane tuche (obe

), i jedna sacuvajmeboze bitka, al' s obzirom da je film iz '68 moze se reci da je skroz ispred svog vremena. Ipak, ono sto je falilo da ja ostanem apsolutno odushevljen je cinjenica da se u filmu 2 sata nista konkretno ne desava, a takve filmove ne podnosim iz dna dushe jer nemam strpljenja i volje da cjetir sata cjamim cjekaucj. Ali i pored toga, vrlo vrlo dobar film, svaka preporuka, oldies ftw!
Adventureland - haaaaaa! Sjajno je za promenu pogledati neki tinejdz film koji se ne zasniva na sisatim plavushama i koketiranjima glavnih protagonista filma sa istim (sisama, ne plavushama), a i nema Sean William Scotta koji jede govna. Film porede sa Superbadom zbog istog rezisera, al' nema apsolutno nikakve veze sa tim (osim jos jednog retardiranog glumca, al' ovde je vrlo ok

), humor je skroz drugaciji, prica realnija a i nema iritatnih likova. Sve u svemu, vredi pogledati, yep.
Mislim da se u fotelji moze nazreti moj otisak