Veruj mi ETM bas me zbunilo da vecina ljudi ovde misli da su filmovi sjajni i s obzirom na lepo misljenje koje imam o clanovima ovog foruma jesam se preispitao ali na zalost moje se misljenje nije promenilo. Morao bih o ovome mnogo da pricam pa da pojasnim moje razloge ali bice ti jasnije kada ti nabrojim neke filmove koje cenim :
recimo Sesto culo, Matrix, Fight Club . . . dobijas sliku zar ne (sve sami nepredvidljivi scenariji)? Uzasavaju me filmovi kao sto su Terminator 3, Hulk i sl.(cista akciona komercijala koja ne trazi tren razmisljanja od gledalaca)
Sto se tice LOTR filmova od njih sam ocekivao mnogo vise jer je najavljeno da nece biti main stream pa mi to ulilo nadu... FOTR i nije bio tako los mada mi je scenario bio dosta rupicast, TTT sam jedva podneo a ROTK je prevrsio svaku meru...
Naravno EE verzije jesu bile mnogo bolje i cini mi se da ce ROTK EE mnogo popraviti stvar.
A reci mi molim te sta je P.J.-ju trebalo ono Pipinovo pentranje radi paljenja svetionika dok mu Gandalf Vranolujni gospodar prstena Vatre cuva strazu

boze blagi kada nisam pao u nesvest... a oni drze plamen iznad drva za potpalu kao da nema sanse da dune vetar i zapali sve ( posle tri dana stizu jahaci Rohana sa 10 000 konjanika a Denetor im kaze slucajno se zapalilo...)
Pa onaj reflektor na Barad duru pretrazuje ravnicu 100X100 milja snopom svetlosti precnika 1 metar i naidje na Froda i on se sagne te ga light beam mimoidje (neko je u ovom slucaju doslovno shvatio Tolkina u vezi oka Sauronovog)
Mrzi me da kucam vise stvarno ...
Samo bih jos da se izvinim svima koji se nerviraju zbog mog izjasnjavanja ovde ( cini mi se da je ETM jedan od tih) i necu vise postovati na ovoj temi da ne bih pljuvao po necemu sto cenite (ako se nervirate i 10-ti deo od onoga koliko se ja nerviram kada me ljudi ne shvate stvarno mi zao mi je :-( )