od igoraki u Ned Feb 12, 2006 12:54 pm
pa sto ne igrate betu,ima nova tura kijeva na forumplanetu,ako nemate brz net za skidanje,ja sam skinuo mogu da narezem,nije problem....
utisak ?
upozorenje : ja sam veliki fan cetvorke
generalno:bolje od trojke,losije od cetvorke
grafika:odlicna,ja se ne bi slozio sa nekim dizajnerskim resenjima,konkretno gargoyla je smesna,ali ajd sad
igrivost : prilicno je ok,dosta zarazno.
meni licno neke stvari jako smetaju
1)Sve jedinice imaju first strike,kao u trojci
2)nema heroja u tuci...onako,kao nije stasno ali u stvari stasno je
3)vratili su dimension door,angel wings i tako neke stvari koje su mozda i zanimljive u single playeru ali su za multi smrt,po meni,a ja preferiram hotseat
4)Battlefield je stvarno mali,zna da ti opasno zaglavi velike jedinice
5)moral i luck su mo mom utisku opet prejaki,kao sto su bili i u trojci
6)mali mi je broj rasa,to mi je bilo najvise zao i kod cetvorke,ali sam bio u fazonu,ma nema veze dobra je igra,dodace jos rase,kad propade 3do
sta mi se dopada
1)heroji su definitivno zanimljivi :
svaki ima svoju rasnu specijalnu osobinu,to mi je super,posebno svaki ima svoju specijalnost
skilovi su mesavina trojke i cetvorke,pa cak su otisli na bolje,zasto ?
u cetvorci su skilovi bili u grupama sto je po meni ok,medjutim svi su magovi imali maltene iste sekundarne skilove,ovde to nije slucaj,nema bas familija skilova ali svaki skil otvara odradjene abilities i oni se razlikuju od heroja do heroja,ja bi licno voleo vise nivoa za skilove kao u cetvorci do grandmastera i eventualno nivoe za abilities ili nesto slicno
2)inicijativa
iako je postojala u cetvorci,ovde je to odradjeno po meni odlicno,nema vise punog kruga u kome svi moraju da igraju,neke jedinice mogu i da igraju 2 ili 3 puta dok neka sporija igra jednom,ali nema vise ni jedinice koja dok stigne ko i da nije stigla,dakle zombi jeste da ne igra bas cesto ali predje pristojan deo battlefielda kad igra
doduse sad su brze jedinice jos jace nego pre,sto u kombinaciji sa first strike koji svi ponovo imaju moze da bude prilicno nezgodno u smislu balansa,no nisam toliko igrao da bih mogao bilo sta da tvrdim
eto toliko iz glave sta mi pada napamet
Too much is not enough