Jes vala. Paris je kilava sekapersa i Orlando je u sustini bio savrsen za tu ulogu.
Sto se Orlanda kao Legolasa tice, naravno da ne lici na Legolasa kako sam ga zamisljala dok sam citala knjigu (opet, niko u filmu ne lici na moju viziju, ali nije P.J. psihijatar pa da kopa po mom mozgu, a i sto bi uopste kopao po MOM mozgu...). Legolas u mojoj glavi bio je tamnokosi kuler. Malo prica, malo zapeva, mnogo i efikasno ubija neprijatelje (na kul i graciozan nacin, of kors).
Orlando je fizicki bio odlican za ulogu. Nije bio previse feminiziran (sta je tek onda Haldir ako je Legolas feminiziran? Trandza?). S ono malo teksta sto je imao okej se snasao. Imao je par spektakularnih akcionih scena, i par malchice preteranih (olifant & shield surfin')
Nije bio extragigamega fenomenalan, ali posto je Legolas sporedan lik i ne cini okosnicu price mislim da je sve u svemu bio sasvim pristojan, nije smetao i svakako je pomogao povecanju interesovanja zenske publike za film. Svi ste bi momci u stvari malo ljubomorni zbog toga, pa ga zato ne volite

.
Mnogo vise stete filmu je po meni doneo Denetor i potpuno pogresno i glumacko i scenaristicko tretiranje doticnog lika.