Ahahaha, ne tebe, Duffmane, nego onog ko to zeli, pa sam je rekao.. Svako ima slobodu da bira, necu ja sad da te nadjem i prislonim ti Desert Eagle .50
na glavu ako ne verujesh. Mada, pomishljao sam..

Ali sumnjam da bi imalo efekta. Daleko od toga da kazem da si glup ili neshto vec samo zaslepljen svojom teorijom.
I da, nauka se sukobljava sa naukom..? Slazem se. ;D
Shalim se, ooooo..
Dakle ti pokushavash da se izdignesh iz petlje? Srecno ti bilo. Ranije, dok i sam nisam verovao u Boga, tj. tachnije nisam znao nishta o Njemu, chitao sam razne knjige o joga/fakiri/lezim na ekserima metodama, uchenjima i shta god, i drzalo me je to poprilichno dugo. Pravilno disanje, hipnoza, aught, shta josh ima tamo? Nekoliko nivoa svesti i sl..
Ma zezam se ja uglavnom. Gore.
Ali ja verovatno jesam glup, i ne razumem, zato molim te objasni mi:
Iz kog razloga se mi radjamo mali milion puta, od istih roditelja u istim uslovima, i sve prozivljavamo opet, sa malom mogucnoshcu da bilo shta promenimo..? Jel to tom tvom Bogu koga zovesh Zakon stvara neko posebno zadovoljstvo? Ili je to kazna? Shta se desilo da se mi toliko puta opet patimo? Znachi neko je osudjen da bude lud i lud ce biti svaki put kad se rodi? Ima li kraja tom ponavljanju? I sad mi tek ovo nije jasno..
Ja, jedan jedini, rodjen sam. I umro sam. A okolina? Utvare? Samo zbog mene tu ili ima tih tvojih krugova vremena onoliko koliko ljudi ima? Jer, ja kad sam rodjen, ponovo se, kako ti reche sve vraca na ISTE USLOVE, da bih proziveo isti zivot. Pardon, slichan.
A u shta ti verujesh, lightmath?
Ja nemam nishta protiv ni protiv koga, ako sam bio jasan.
Ovde i jesmo da bi videli razlichita mishljenja i izlozili svoja i, jelte, ubedili druge da smo u pravu. Zato se nemojte ljutiti na mene ako sam ponekad previshe uporan.. Poprilichno zanimljia tema pa se zanesem..