Uprkos svim promenama u njenom karakteru ona mi je i dalje dosadna i njena poglavlja su mi dalje nezanimljiva. Kada me lik ne interesuje, onda me ne interesuje ni šta mu se u životu dešava, ni kakvu mu odeću sa koliko perlica i kakvim rubom neprijatelji nose i sa kojom se služavkom sad povatala.
Moj generalan problem sa ovim serijalom je što se nisam naročito vezala ni za jednog lika. Ne strepim za njih, ne brecam se mnogo ako umru. Pošto ima toliko likova, toliko podzapleta i spletki unutar spletki, posle nekog vremena sam postala potpuno neosetljiva. Nisam se smorila dok sam čitala, zanimljiv mi je razvoj nekih likova i pravac u kome ide priča, ali ne umirem nešto da što pre počnem "Gozbu".
Ne shvatam svu tu vašu priču kako je serijal mnogo nasilan i kako su scene seksa brutalne. U životu sam se načitala i knjiga sa gadnijim opisima nasilja i sa brutalnijim, izopačenijim seksualnim sadržajem. Šta je ovde najkontraverznije? Uuuu, ona ima 13 godina i trpa se sa matorijim likom ili kepecu puši kurva. Jaka stvar. U tom smislu mi posle Mišela Uelbeka ovo dođe ko "ljubavni vikend roman" sa trafike.