Čim sam to čuo, pomislio sam - performans godine. Taj nije odigrao ovako još otkad se družio s Travisom Bestom.
BTW, objavljeni rookie/sophomore timovi... odavno nisam vidio ovako lošu rookie generaciju. Jedino Brandon Roy malo iskače (ustvari, sad bi bio svjetlosnim godinama ispred ostalih da nije propustio mjesec dana), a ostali su manje-više nikakvi... mislim, kad je Jorge Garbajosa jedan od najboljih rukija...

A u stopu ga u Kanadi prati drug mu Žabar... Još je tu Adam brkajlija Morrison, light verzija Allana Houstona, ali dobro, ne vjerujem da je ikad dijabetičar ovako dobar igrač bio...
Evo brojki - najbolji strijelac među rukijima - 14 poena. Skakač - 6. Asistent - jebeni Sergio Rodriguez (koji li je ovim Špancima?) - 3. Ovo ostalo - zajebi. I sve je to slično već od početka sezone. Jest' ovu generaciju unazadilo pravilo o pomjeranju dobne granice, ali ipak. Džibus Krajst. A sophomori su već druga priča, vidjelo se i prošle sezone da je Chris Paul treći plej lige, a Williams, Felton, Ellis, Bogut i Lee (?!) ove sezone odlično igraju... dakle, očito je ko će ovdje koga da šamara. Nemilosrdno.
http://www.nba.com/allstar2007/news/cha ... 70131.html
Pos'o. Kuća. Birtija.