OOOOOOO usporite malo i bez sukoba .Nismo se ni okupili kako valja .Ne držim ničiju stranu (osim onog debelog Nemanje za njega radim )ali mi je cilj da se dobro provodimo bre !!!
Ovako evo mojih predloga ukratko .
Što se tiče pravila ,dajte da ih promenimo toliko da nam niko sa strane ne sere a da budemo zadovljni .U ostalom kada smo samo naši mozemo da se zetamo kako hoćemo .
Što se tiče magija ,u Larpu su one ok slažem se ,(prvenstveno ne bi bilo fer da se samo makljamo sa devojkama jebiga možda su vičnije i obučenijeu mačevanju ali nisu fizički jače ,bez uvrede . ).
Što se tiče jezika za magije probaćemo ,Latinski ne zvuči loše ai i neki od predloženih jezika(grčki ) je ok dogovorićemo se .Na kraju krajeva ako hoćete pravi spel imam ja ortakinju vlajnu pa ću da uzmem recepte od nje a ako se neko stvarno pretvori u žabu nisam ja kriv .
Što erlin reče u Rienakmentu nema magija ali nije ni fer da mi koji to volimo rienaktment i uzivamo u njemu zbog malo gadjanja loptica se povučemo iz larpa .Jednostavno mašta je presudna .
Kresme ,nema sada ne igram se ,onaj ko je pored mene i Nirgala u živom zidu taj se bori do kraja a uništavanje magova u borbi je posebno zadovoljstvo pogotovu ako te gadjanje lopticama toliko nervira .
Erlin i Nirgal vas dvoje treba da budete pokretačka snaga svega ovoga ko se bolje od vas dvoje razume u Larp i rienakment .
I budite demokratični i otvoreni za kompromis kada ja kako najveći zivi protivnik demokratije mogu možete i vi .
Inače jednog dana kada se obogatimo i steknemo svetsku slavu onda će mo se kako i dolikuje posvadjati zbog para(mozda devojka i droge ) a sada nema svadje nego dajte da se igramo .
Slavaaa braćo i sestre !