Ok, pošto verujem da ovde nema zaluđenika sličnih meni (čitaj Pokušavam da napravim ogrlicu sa Godsend simbolom), biću kratak:
Na sajtu je nastalo opšte ludilo oko tzv Heroes 360. To bi mu bilo kao javna teorija zavere o svemu što se desilo i što će se dešavati u seriji, kao i o gomili "tajni" (khm, spoilera) koje možete provaliti:
1. Možete popuniti aplikaciju za rad u Primatech Paper kompaniji, ali će vas odbijati. Ipak, ako se logujete kao "Bennet" i ukucate jednu od šifara (koje su se videle u nekom momentu u seriji), prihvatiće vas i pojaviće se brdo nekih šifara. Fanovi već bulazne da je to skrivena vojska Heroja ili štagod.
2. Hirov blog je ukinut, a svi postovi izbrisani. Prvo se pojavilo objašnjenje korporacije koju vodi Hirov ćale da "ukidaju blog zbog tragedije koja je zadesila Njujork". [spoil]misle na nuklearnu katastrofu koju je Hiro zatekao u E18[/spoil]
Drugi i za sada jedini post koji se pojavio na blogu je od Future Hira (da, bradica i katana), u kome se nalazi brdo malih skrivenih naznaka o njegovoj budućnosti/prošlosti koje ne bih da nabrajam, kao i o opštem sranju koje je nastalo.
3. Verovatno najvažniji uzročnik ovog ludila je Heroes Graphic Novel, u kome se od pre 2 meseca u 99% slučajeva prate život i priključenija Hane - Wireless, ribe koja je uletela onaj put na gajbu Tedu Sprague-u (radioaktivni čika). Pošto iskopa gomilu podataka iz Pentagona, sledi flešbek u Vijetnamski rat gde se među 5 vojnika nalazi i neki klinac koji može da ih healuje onako kako Claire za sada može samo sebe.
Zaluđenici su poludeli, ja sam poludeo, ali eto zabave do 24. Aprila...
Ok, nisam bio kratak