Pogledala i ja malopre...
Nisam nesto odusevljena poslednjim dvema epizodama, ali ne mogu ni sebi da objasnim zasto.. Mozda sam ocekivcala da ce bii kao prethodne 3,4 koje su me zaista oduvale, ali.. ne. Lepo je sve to sto se svasta desava i postepeno razjasnjava, ali mozda mi se upravo ta trenutna situacija "na ostrvu" (to sto saznajem) ne dopada.. Mada, mozda bi trebalo pogledati jos jednom, previse su mi svezi utisci sad.
[spoil]Dzek i njegova teleca faca pocinju opasno da me nerviraju! I wow, njih dvoje kao kriju neku vaznu tajnu. Mozda ga je to sto zna i promenilo toliko, ko zna..? Ali bih ga bas nalupala, zajedno sa zabolikom Dzulijet
Mikhail mozda nikad i nije odapeo od onog sto ga je snaslo, nego se vremenom kao regenerisao. U suprotnom, da ljudi vaskrsavaju tek tako, imali bi mnogo zombija koji bi setali dzunglom

(Ili, ako je ostrvo zaista neko cistiliste, to bi znacilo da su svi tamo mrtvi, a vec mrtvi ne mogu ponovo umreti. Ili mogu?

)
I da, konacno je prasac mtrav!!

[/spoil]
The Universe is over. It's my job to put it all in order now, and lock the place behind me as I leave...