Kao prvo [spoil] kmeeeeeeeeeeee smrc smrc kmeeeee zbog Carlija. Umlalo ne zaplakah od patetike, cak me ona njegova faca podsetila na scenu u LOTR-u kad Meri, sav uplasen ali ponosan, sa Jovajnom na konju krece u bitku

Nisu smeli da stave jednog hobita u Lost, smrc... Nedostajace mi... I da, mogao je da izadje milion puta, Dez je za sve kriv!

... [/spoil]
Onda... [spoil]Sto se tice Dzekovih Flash-Forwarda, sumnjala sam da je u pitanju buducnost, ali nekako nisam htela da verujem u to. I ono na kraju: ekipa se raspala, on se alkoholise, Kejt ga napusila... Uzas! Ako ce tako svi da zavrse, necu ni da gledam

Mogli su komotno da zavrse seriju sa ove 2 epizode. Ruso nasla ceru, Carli umro, oni se spas'li, jos nam samo daju zakljucak i - kraj! Hehe, znam da bi Jake C. sad da me ubije zbog ovog, ali sad se ipak samo salim

Samo, smor je cekati januar..[/spoil]
Jos.. [spoil]Da. Ko li je Naomi, ako nije u Peninoj posadi?? Ben je izgleda bio u pravu...
I onaj glupavi Lok..

Bolje da su njega ubili, a ne Carlija... I ko njemu brani da ostane na ostrvu ako drugi vec hoce da idu? Sojer me smorio sto je ladno ubio Toma, a bogami i Lok je postao lak na okidacu. Zbunjuje me Mikail sto po drugi put ustaje iz mrtvih, sad samo cekam kad ce mu izrasti novo oko

Inace, taj oziljak mu je taaaaako dobar!![/spoil]
Pisala bih jos, ali sam previse umorna da bi postavljala kakve teorije, tako da cu i ja mozda nastaviti drugi put.. Svakako, sad imamo do januara fore da smislimo najzanimljivije odgovore na pitanja koja su nam (p)ostavili ovim finalom...
The Universe is over. It's my job to put it all in order now, and lock the place behind me as I leave...