au bre, jel ovaj mali manijak misli da meni zivci rastu na drvetu pa mogu da ih kidam tako?!
jedva pobedi Nole, JEDVA, 3:2 gde je dva od tri seta dobio u tie-breaku...po obicaju, igrao je katastrofalno-bedno-mizerno, a opet pobedio...a jos gore, onaj Francuz ko motor da je nabio u guzicu i udri, ne daj, trci, vataj...na kraju su ispali izjednaceni po statistici, ali je Franjo uzeo 5 brejkova, a ovaj nas tikvan samo 2 iz 16 brejk-lopti...
mislim da je Nole malo psihicki pao u odnosu na ranije turnire...desavaju mu se situacije da pomisli "lako cemo", a onda kad vidi da je vrag odneo salu, onda panika...sad je u 1/8 finala, ali sa ovakvom igrom sumnjam da ista moze napraviti protiv ozbiljnih sljakasa poput Ferrera...pogotovo sto je sad umoran, mec je trajao preko 4 sata...al, ako je za utehu, Ferrer trenutno igra 1:1, nece se bas ni on prosetati...
a sto se tice one Ane-kill 'em all-Ivanovic, odrala je neku Rumunku 6:2, 6:0, krajnje impresivno...od pocetka turnira izgubila je samo 9 gemova, cini mi se nijedna tenisacica na turniru nije toliko nemilosrdna...ako nastavi ovako moze daleko dogurati,pa sto i ne do samog kraja...go Ana!!