Još da Timo bude MVP, i eto dokaza ko je najveći igrač u NBA...
Kobe... vijesti su, inače, kontradiktorne, sad kaže da traži trejd i kraj priče, sad da želi da ostane, sad da želi Westa nazad kao GM-a da ojača klub... jebeno je s njim, toliko sam siguran.

Ima masivan ugovor, (skoro) nemoguć je za trenirati, a još Lakersi moraju da za njega prime bar 2 vrhunska igrača... Trejd 1 za 1 bi jedino imao smisla ako bi u LA išao Wade ili LeBron. Izlišno je reći da to nije moguće. Dva All-Stara, kao npr. Butler i Jamison, pa još pokoji draft pik bi mogli biti razumna opcija. Naravno, niko normalan neće kombinovati KBja i Agenta 0, samo dajem primjer. A ionako ovo ne bi Lakersi prihvatili, tako da mi je primjer loš.
A s druge strane - koga da dovedu u 'Olivud, da malo smire KBja? Nešto se šuškalo oko Garnetta lani... pa ništa. Ove godine bi opet mogli da zagrizu, mada nemaju kapital da daju Wolvesima... pretrpani su prevelikim ugovorima koje dotični igrači nikako ne opravdavaju. Npr. Smush Parker. Trudi se, bori se k'o lav, baca ključne trice, ali jeb'o (startnog) pleja koji ima 2/3 asista po tekmi. I ko sad njega da prihvati? Nekoga ko bi u nekom Dalasu bio 8-9 igrač? Jbg... Walton. E taj se bori još više od Smushija, i još bolje trice gađa, ali ako je on 3. ugao u trouglu, mani ti to. Jedino Odom bi mogao biti dobra opcija za trejd, ali za njega teško da bi mogli doći i do nekog all-stara, a kamoli jednog Garnetta. Osim ako ovaj nema neku eksplicitnu želju, i ako ne ucjenjuje McHalea i drugare. Odom nije došao do nivoa koji se od njega očekivao još kad je došao u NBA, često se povređuje, i mekan je igrač. Još ostaje Bynum... ako bi neko bio spreman da rizikuje za još uvijek neafirmisanog mladog centra... a i ako bi ga pustili iz LA-a...
Enivej, ako neko Lakersima može da pomogne, to je onda West. Taj bi i za Radmana mogao da dovede nekog dobrog. Ali bez njega... Lakersi su u pat poziciji, i odavde će se vrlo teško izvući, osim ako se ne naprave neki veliki rezovi. Kobijev trejd je za mene nešto teško ostvarivo, jer kako god da se okrene, nije moguće niš' drugo nego da Lakerse zaboli...
Pos'o. Kuća. Birtija.