Dakle:
G. G. Kej - Gospodar careva, cena 584/395 din
U. Petrović - Peti leptir, cena 292/198 din
U. Petrović - Zagonetne priče - knjiga treća, cena 389/263 din
Klark - Rajski vodoskoci, cena 487/329 din
Prometej

Osim negde već pomenutog Klajnovog i Šipkinog Velikog rečnika stranih reči i izraza (puna cena je 7900 din, sa popustom 7100 din, no možda se na Sajmu može ispregovarati neki dodatni popust, zavisno od toga šta se kupuje), toplo preporučujem novonastalu ediciju Popularna lingvistika. Naravno, onima koje oblast uopšte zanima.
Imaju sedam interesantnih knjižica, autori su već pomenuti Klajn i Šipka. Šest knjiga po pojedinačnoj ceni od 800 dinara, jedna po 600. Na Sajmu će s popustom biti oko 650, odnosno 480 dinara.
Sada mogu i iz prve ruke da prokomentarišem ovu ediciju. Knjige su tvrdog poveza, ćirilične, na sasvim finom papiru fontom koji je za jedan veći nbo što mom oku prija. Lepo izgledaju i lako se prelistavaju. Većina izdanja je svima poznata, no ima novina. Prave su bombonice u kompletu i sve mi je žao da ih uopšte ispuštam iz ruku. Jedina zamerka koju ja imam jeste turanje naslova na hrbat naopako, ali to je jedna od najčešćih grešaka svih izdavača (osim Lagune), pa ne mogu mnogo da zakeram.

nešto škripi s fotkama, ako ne bude htelo drugačije, fotografisaću ih ja pa turiti