od nightflier u Sub Nov 17, 2007 4:48 am
Ne smaras me, naravno. Tenutno radim na romanu Vivijan Lo - Breaking the Tongue, koji nema veze sa fantastikom, vec je rec o prici iz Aingapura za vreme WW2. Pre toga sam za Algoritam vec preveo autobiografiju Ota Skorcenija, i to nakon Alvina, te tako nemam pojma zasto je Skorceni izasao za sajam iz stampe, a Alvin nije. Inace, Crna CEta 3 - Bela Ruza je na lekturi i ocekujem da mi lektorka tokom naredne nedelje vrati tekst na uvid, a u petak u Belom Putu predajem Konana 4 i pocinjem sa radom na Sin Siti 7-9. To se jos nije zavrsilo, zato sto sam cekao odluku redakcije o redosledu prevoda, pa mi na kraju rekose da ih uradim sve odjednom. To ti je moj raspored do januara meseca (s tim da sam angazovan na pisanju tekstova za Popboks, ali to sa prevodjenjem nema veze). Ocekujem dalji rad na Kukovom serijalu za MAgnet, a imam poziv od Carobne knjige da radim nesto za njih - jos neodredjeno. Pretpostavljam da ce rec biti o Rajsovoj, ali samo nagadjam. Negde u planu za narednu godinu je i Alvin 2, ali do tada... ko zna?
http://nightfliersbookspace.blogspot.comDread Lord, Father of Victories, Storm rider, Wild Huntsman, aid us now. Dark Goddess, Morrigú of the Crows, Red Hag of Battles, to You I dedicate the harvest of the unplowed field of war, and the blood to be spilled this day on Your earth. Be You both with Your children; and if this is my hour, then know I go most willingly to You.