brate da je tvoj profa fizickog bio clan knjizevne zajednice to se ne bi moglo desiti...mada ne znam ni koja bi ga knjizevna zajednica primila sa tim djelom na stolu... to nije knjizevnost kordos...
nece se valjati u parama recezent... u srbiji kao i u cg se ne zivi od pisanja knjiga vjeruj mi.. niko te ne tjera da neobjavljene stvari dajes unaokolo... zato ja ne stavljam u "surdove pjesme" one koje nijesu objavljene kapiras...
ne razumijem se puno u "prirucnike" "upitnike" "recepte za kolace" i knjige tipa "milorad ulemek legija" ili skot pek "put kojim se rjedje ide"...
govorim ti o pravim vrijednim knjizevnim djelima iza koje drzava i narod sa ponosom stanu i bastine to kao svoju kulturu i kurce se pred drugima sa tvojim imenom..
"casu meda niko ne popi'
sto je casom zuci ne zali"
petar petrovic njegos
svasta se pise prirucnik ili sta vec za kosarku i faks to nije knjizevnost o kojoj ti ja govorim.. ja ti pricam o drugacijim stvarima
a i cisto sumnjam da je taj nasao pravog recezenta u srbiji je caslav ljubomirovic vrh i ima mozda jos dva covjeka za srbiju tako i za crnu goru... sumnjam da je neko tako veliki to uradio... moze tebi i "komsinica sa petog sprata" da pise recenziju ali njeno ime i preporuke knjige nista ne znace... ko zna sa kojeg je "sprata" taj njegov bio