podigli smo logor... sjedimo na travi i dimimo lulu u krug... caskamo neobavezno.... u jednom trenutku u daljini se zacu lupanje kopita.... svi skacemo i zauzimamo zaklone... vatra je ugasena brzim pokretom dai shanove noge... priblizava nam se jahac... zena je u pitanju... sta ce ko uraditi od vas?
Žena koja ne može biti opasna? ha,ha,ha, Kordose,lušap gluposti! Zagolicajte me da se nasmejem!!! Žao mi je da vam kvarim početak ovako lepe avanture, ali u zadnjem trenutku sam odlučila da krenem sa vama, čisto da Kordosovom konju ne dam mira a koliko će Kordos biti miran, videćemo... Pa, nadam se da primate jednu vračaru u trupu? ( da, kao da neko i može da mi zabrani )
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~
nen sama sreca sto si to ti kordos nema pojma koliko zena moze biti opasna... dai shane prihvatamo li nen... bice nam od koristi njena magija... ja sam za...
ko pita Kordosa, priključila sam se! Mislim, nadam se da ste skapirali da sam ta žena koja vam se približava ja? I o da, Kordose, vodim sa sobom vrlo sexy kobilu, čisto da tvog konja dovedem do ivice živaca Svečano obećavam da ću vam biti od velike koristi na ovom putovanju. Nemate pojma koliko žena može biti opasna
...i gines. Veoma pametan potez Kordose...zamisli da je zena pripadnica Far Dareis Mai,bio bi proboden njenim kopljem i prije nego sto bi bio svjestan toga. Surde sve je to ok.Ali jedan bi morao od nas da se odsunja iza nje,za svaki slucaj.Pa ako nije opasna ok,ali ako jeste...hmm....Onda bi morao jedan od nas kasnije da ode njenim tragom da vidimo odakle dolazi i da li govori istinu da je sama... Kordose,nikad ne podcjenjuj zenu, jos ako ti je neprijatelj pored svega toga....hmmm,jos ti moras da ucis
"Among evil gods I sleep Their ancient hymns were my dreams But the vast and cold forest beckons So I rose with the funeral moon From my coffin of blackest stone From the crypts which for aeons embraced me Through the portals and into the frozen night It's calling for me..."
ok ok ok ... nisam skontao... super dai shane... nen je moja sticenica... ok nen dobro dosla... sjedamo svi oko ugasene vatre... nen upotrebi magiju da je potpalis...hoces? kordos donesi nesto za popiti... nen ovo je dai shan... dai shan ovo je nen.. upoznavate se... pa nen otkud ti i sta te natjeralo da se pojavis i prije svega da li si svijesna dijete koliko je opasan ovaj put?
Ok,kad si vec tu,nece biti naodmet jedna vracara na ovom putu.Cak sta vise,bices potrebna da smiris Kordosa,mnogo je nesmotren. Oce li ta vatra Kordose,hladnoca mi se uvlaci u kosti
"Among evil gods I sleep Their ancient hymns were my dreams But the vast and cold forest beckons So I rose with the funeral moon From my coffin of blackest stone From the crypts which for aeons embraced me Through the portals and into the frozen night It's calling for me..."
Palim vatru! Drago mi je, Dai shane, zadovoljstvo je upoznati te. Šta me je nateralo? Eh, moji ljudi, šta me je nateralo! Moja savest me je naterala! Nisam mogla da vas pustim same... Znam kakvi ste... Ne mogu dopustiti da vas pogubim Opušteno, Surde, koliko je opasno po vas opasno je i po mene. Kordose, nadam se da nisi nešto ljut? Zakopavamo ratnu sekiru. Nema više džapanja. Pružam ruku pomirenja. Prihvataš? Hvala vam što ste me primili u družinu