Senke nas polako okružuju... Ovo je nešto veoma zlo... Iskonsko zlo... Staro koliko i ovaj svet... Da li ih i vi vidite? Ne napadajte još uvek... Ali budite spremni...
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~
mina ovo je opasna prerija... njom gospodare duse umrlih ratnika koje ubijaju.. neprevazidjeni borci i nemogu biti ubijeni jer su vec mrtvi... ako primjetite da se neprijatelj dupla i od dva postaje tri-cetiri ne panicite... ako nas ne zatvore u obruc ne borite se jasite samo galopom... na kraju prerije nas ceka Veliko Oko... prorok zbog kojeg smo krenuli iz krcme... sa njim cemo razgovarati... imamo nesto da ga pitamo svako od nas po jedno pitanje na koje ce dobiti odgovor...
nen molim te obavjestavaj nas o tvojim vizijama
sada se nalazimo na polovini prerije... crni oblak jos ne pokazuje znake umora... kako je sa zivotinjama koje su pod vama?....
Nen...ako je to jezik mrtvih...cuo sam razne price o ovom mestu...legende i mitovi stari koliko i sam zivot...koliko i sama zemlja pod nasim konjima...Drevne price...moj konj je za sada dobro,ali cini mi se da hramlje...sici cu da mu olaksam teret...Ajde Markaele,stari druze
Moja kobila baš i nije izdržljiva kao Crni oblak... Ali izdržaće. Mora da izdrži... Za sad se senke drže podalje od nas... Ali postoji nešto što ih privlači. Neko od nas ih privlači! Ne optužujem nikoga, sigurno nije niko svesno i namerno, ali postoji nešto što ih privlači... Ali ne razumem... Postoji i nešto što ih odbija... Sve mi je prilično maglovito. Nadam se da će se izbistriti.
~*~ Snovi teško umiru i za njih se držimo i onda kada se pretvore u pepeo~*~
dosli smo na ivicu prerije... jos samo malo i spaseni smo... ne silazi sa konja kordos... penji se iza mene na crnog oblaka ne ostavljam te sad! nen.. sta se desava u tvojim vizijama sada!