[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) www.tolkien.rs • Pogledaj temu - GROZNICA CEKANJA - Kad ce taj PLES bre!!! 12.7.2011.
Superiska, tek sam sad videla ovu lepu vest, da cemo do kraja godine videti DwD , i meni se svidjaju "evropske" korice vise od onih drugih, nekako su umirujuce za oci, da su ove americke koriceneke druge boje, situacija bi mozda bila drugacija, ali ovako su britanske 100 puta bolje.
"Sometimes love makes you selfish. Sometimes it makes you stupid. Sometimes it reminds you why you love your gun."
@knjigožder: ne uzdaj se mnogo u Bensona, mnogo je bolji Rudolf Filipović. Oko eventually jednostavno nema polemike. U pitanju su tkz. false friends, pojava da dve reči imaju jednak oblik, ali različito značenje u dva jezika.
Evropske su mnogo lepshe i "martinovske" (kako rece ChupiX), ali zbog naziva knjige, mozda mi vishe odgovara americko izdanje, jedino ona boja malo ubija u pojam...
Eto, Aiglose, to sam i ja rekla, da su korice druge boje, mozda bi bile lepse, a i zmaja su trebali da nacrtaju drugacije, a ne ovako ko da je kinez crtao.
"Sometimes love makes you selfish. Sometimes it makes you stupid. Sometimes it reminds you why you love your gun."
Ono što mene najviše brine je sledeće, martin je imao više od pola ove knjige napisane od pre pa je morao da prepravlja neke glave, ali za 6-u knjigu nema ništa napisano. što znači da ćemo sledeću knjigu čekati vekovima........
Ako izadje do jeseni, ja se nadam da ce do kraja godine da se pojavi i kod nas. Sto se tice korica, vise mi se dopadaju one sa zmajem, na kraju, vise i odgovaraju naslovu.
Dragi naš GRRM malo filozofira zašto je u problemu sa čekanjem na završetak knjige i serijala. Pa kaže, znači nije tačan prevod (da se odmah ne zalete cepači dlake, u koje priznajem i ja često spadam) već jedna opuštena slobodna interpretacija, što bi narodski rekli prepričavanje sa komentarisanjem: Daklem preterao sam sa problemima u koje sam uvalio sirotu Stark familiju. Zabole me glava od kaljuge u koju sam ih sve gurnuo tj. kako reče, duboko u pećini bez svetla. I tu mi je najveći problem da ih bar delimično povratim jer ne vidim kako sad da nadvladaju teškoće u kojima se nalaze. Za to treba puno i puno poglavlja stranica itd itd, pa sam došao na ideju da je glavni problem što sam previše obuzet stilom Tolkina, a zašto ne bih pisao kao velikani Stiven King, Isac Asimov i Robert. E Hajnlajn. King je sve svoje likove uvezao u završnom delu Crne Kule, Asimov je pridružio svoje Robote Zadužbini neposredno pred Smrt !!! u svojoj zadnjoj knjizi (nadam se da GRRM ne misli da nešto slično nama priredi što se tiče zadnje knjige!) Melisandra će otvoriti portal sa svojom vatrenom čarolijom i čak ni Tudjini neće odolete moćnoj Kornjači i mlaznom dečku i drugim super herojima koji će pohrliti da spasu Starkove. Čak će i zmajevi biti ništa prema ovim super herojima. Pisano 1. aprila od strane GRRM Lično !!!!