od Pauleta u Pet Jun 13, 2008 10:19 am
Ni ja se ne bih slozio sa konstatacijom da je Scollari vodio samo najjace...2002. po meni Brazil nije bio najjaca ekipa, Ronaldo je tu bio jedina vrhunska zvezda u formi, Ronaldinho je bio jos uvek slabashni talentovani momak, clan PSGa, daleko od svojeg vrhunca, a Rivaldo je imao krajnje mizernu sezonu iza sebe nakon koje su ga sutnuli iz Barce...dok su neki drugi timovi bili, po mom misljenju, znatno jaci igracki, poput Argentine (Batistuta, Crespo, Veron, Gallardo, Ortega, Simeone, Samuel and co.) ili Francuske pa nisu uradili apsolutno nista.
Sto se tice Portugala, on je 2004te nasledio otpadak ekipe koja je bila na vrhuncu 2000te, sa Figom, Rui Costom, Sergo Conceicaom i ostalim degenima, koja je tad ispala u polufinalu, a 2002. nije prosla grupe na SP...uostalom, ja sam vec napomenuo na drugoj temi, pre ovog EP, da mi Portugal deluje kao favorit broj 1, ponajvise zbog Scollarija i zbog konacnog izostanka Figa.
Elem, o njegovom klupskom vodjenju ekipa ne znam nista, ali sam misljenja da, ako je neko dobar trener, da moze raditi i jedan i drugi posao. Rekao bih da je losiji izbor od Murinha onda, ali mnogo bolji od nekih koji su se pominjali jos u skorije vreme.