[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) [phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765) www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Dobrodošli u Krčmu!
Pa ako si raspoložena ajde da diskutujemo, da si raspoložen ne bih. Š'a ra'iš??? Š'a ima novo??? Kako si???
Šta si tela da kažeš NEN??? Jel ja ovako na ovo ????
Šta je čovek bez 100 evra u dzepu, 100 kila i 25 centimetara tamo gde treba! Y am Gawain of The Lost Vreme lavova tek dolazi!
Prazne duše.. ej, ne bi im video žar u očima ni da im brkneš pljugom u zenice - tu led počiva.. I ne bi bili duboko dirunti ni da im zabiješ ceo kar.. Deca proseka život ne shvataju k'o dar.
Vrbacima tasarinana sam hodao u prolece Ah!izgled i miris proleca u Nan-tasarionu! i rekao sam da je to dobro. Lutao sam leti hrastovim sumama Osirijanda. Ah!svetlost i muzika u tom letu kraj Sedam reka Osira! i mislio sam da je to najbolje. Bukvama Neldoretan dosao sam u jesen. Ah!zlato i crvenilo i uzdasi lisca u jesen u Taur-na-neldoru!
jao jao jao,zar je prerasto u vatru,sve me stra da ovaj forum tj podforum ne postane crna hronika.Kao i sto smo ocekivali nen je uzvratila,sad ce falen pa nene pa falen pa nen pa opet falen pa opet nen pa hitna,ovo postaje preozbiljno cak prete i komentatoru koj mora da se skloni sa zize rasprave ali i dalje hrabrog srca prevodi ovaj jezik mrznje i ne tolerancije za vas drgai citaoci.Nedavno sam dobio pismo od naseg vernog gledaoca vampira koje je dospelo u moju emisiju,naime on se zali ,polako mu je neprijatno da gleda ovaj mec vecitih rivala,to je za njegovu dobru dusu pre ostro,vidite samo kako brine i za ostale drugove sa foruma to ja zovem odgovornost.Zao mi je ali osecam da ce u moju reziju da dospeva jos puno puno pisama iste sadrzine kao kod naseg vampira koja punim srcem podrzavam,svima nam puca srce kad vas gledamo kako se prepirete:)ali vama puca nesto drugo:).Ova emisija nastavice se pod nazivom,,jedva da sam ziv,,dali se ovo odnosi na publiku ili na nase besne gladijatore
Vrbacima tasarinana sam hodao u prolece Ah!izgled i miris proleca u Nan-tasarionu! i rekao sam da je to dobro. Lutao sam leti hrastovim sumama Osirijanda. Ah!svetlost i muzika u tom letu kraj Sedam reka Osira! i mislio sam da je to najbolje. Bukvama Neldoretan dosao sam u jesen. Ah!zlato i crvenilo i uzdasi lisca u jesen u Taur-na-neldoru!
Zdraaavo svima, ja evo vec par nedelja stalno visim ovde, a tek sam se danas uclanila i prosto ne mogu da verujem da nisam ranije naisla na ovaj forum, mislim, 3861 clan a ja tek otkrila!!! potpuno sam odusevljena svim ovim.............
Ne veruj ako ti kazu da svaki tvoj trenutak nije ni cudesan, ni pravi. Svaki je trenutak istina, samo sto poneki ima laznog coveka.
Tragedies happen. What're you gonna do, give up? Quit? No. I realize now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you’re still alive. 'Cause you are, and that pain you feel: it's life. The confusion and fear.. that's there to remind you that somewhere out there is something better. And that something is worth fighting for. Nathan Scott (One Tree Hill)