ijaoooo grmgrgrhgfh mdfkng jbn u pčk mtrn d t jbm. koji put već promašuju zadnji napad?
i to protiv CSKA, imali smo ih u šaci. promašili su zadnji napad protiv Efesa, protiv Panioniosa, evo sad dva zicera. i prokleti sudija, jer on ikad čuo za "domaćinsko" suđenje? to je ono kad je domaćin naložen da pobedi a publika oće da te obesi za jajca, i ti onda lepo ne sviraš u prokletom zadnjem napadu neki smešan faul protiv istog tog tima. da ne kažem da bi mogao malo da zažmuriš na jedno oko kad Lazme zalepi bananu, nema veze što je malo dunuo u protivnika, ili stajao tik uz njega, ne sudiš mu jebenu petu ličnu.
al dobro, opet su odigrali 101% od onog što mogu, iako su zasrali celo prvo poluvreme, imali jedno 13 ili 15 izgubljenih lopti, samo jednu trojku, svega 30 poena. ni u drugom poluvremenu napad nije bio bolji, al su redukovali izgubljene lopte na svega tri, a u skoku su ih rasturili, bilo je ja mislim 45 skokova. Jan Veseli će da bude legenda, šta će Dule da napravi od njega... Tripko i dalje "čas me ima čas me nema", a čovek bi stvarno trebao malo da počne da bude stabilan i pouzdan. nemamo više Pekmena, sad moraju bekovi da rešavaju stvari.
sad, pobediti kod kuće Efes i Panionios, i to bi valjda trebalo da je dovoljno?