ZAMAK U SUMI- u svakom slucaju zasluzuje paznju, ako nista zbog autora. Mnogo cenim Normana Majlera , njegovo delo
Goli i Mrtvi, je jedna od najboljih knjiga o ratu koju sam citao. Malo mi je problem tema, jer je vec x puta prezvakano Hitlerovo traumaticno detinjstvo, i njegova jos traumaticnija vladavina. Ne znam vise sta bi novo mogli o tome iskopati.
Mozda ipak procitam, zbog Majlera.
MRACNA KULA- zadnji deo je izasao ima vec prilicno dana, ali dobro to je manje bitno. Ja licno volim Kinga, tacnije to se vec granici sa obozavanjem

. Nakon sto sam procitao Crnu Kucu, hteo sam da pocnem sa ovim serijalom. Ali baksuz.. prve knjige, nigde, a sve sam knjizare obisao. Nazvao Alnare, oni kazu rasprodato.. nema vise..mozda ce ponovo stampati, na kukovo leto. A glupo mi da krecem od druge knjige.
KOSMARI- mozda je ovu vest vec neko javio, ako jeste, izvinjavam se, mozda sam ja slucajno presao preko vesti. Ali mozda nije zgoreg da ponovimo, za one koji nisu citali. Goran Skrobonja ponovo pokrece ediciju Kosmari. Prvi deo Pacovske trilogije, DZejmsa Herberta trebao bi ubrzo izaci, krajem ovog meseca. Pa, lepe vesti za ljubitelje horora.
Nesto sam razmisljao, sto se tice serijala Tocka Vremena, kada ce to Laguna zavrsiti. Izdata je tek sedma knjiga. Koliko jos ima ? Pet, i Novo proljece ? Ako se budu delile na dva dela, ko i dosad, izdace do SP u fudbalu. Ali ne onog u Juznoj Africi, vec do onog posle njega.