Vrbacima tasarinana sam hodao u prolece Ah!izgled i miris proleca u Nan-tasarionu! i rekao sam da je to dobro. Lutao sam leti hrastovim sumama Osirijanda. Ah!svetlost i muzika u tom letu kraj Sedam reka Osira! i mislio sam da je to najbolje. Bukvama Neldoretan dosao sam u jesen. Ah!zlato i crvenilo i uzdasi lisca u jesen u Taur-na-neldoru!
Oh God said to Abraham, "Kill me a son" Abe says, "Man, you must be puttin' me on" God say, "No." Abe say, "What?" God say, "You can do what you want Abe, but The next time you see me comin' you better run" Well Abe says, "Where do you want this killin' done?" God says, "Out on Highway 61."
Sjajno.
There is a crack in everything, that's how the light gets in
Nightwish - Creek Mary's Blood. Već peti put danas. 'Bem ti ovisnost
@ S: Poslušaj "Story of Isaac" od Cohena
Here lies Firedorn, a hero in bed. He once was alive, but now he's dead. The last woman he bedded, turned out a man and crying in shame, off a cliff he ran.
Poslusao sam, nije losa. S tim sto ide na drugu poentu od one kojoj bi se priklonio (profesionalna deformacija, pricu o Avramu i Isaku radimo kroz jednu knjigu na fakultetu pa mi je sad tema bliska).
Tom Waits - Soldier's Things
There is a crack in everything, that's how the light gets in
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš, Ali život je ugrožen sa svih strana. Panduri i doušnici su svuda. U bistroima, devojke tvojih godina Mirišu na mladost.
"We are never so defensless against suffering as when we love." Sigmund Freud
“Everything that irritates us about others can lead us to an understanding of ourselves.” “Knowing your own darkness is the best method for dealing with the darknesses of other people.” Carl Gustav Jung
This fence around your garden won't keep the sky from falling...
Vrbacima tasarinana sam hodao u prolece Ah!izgled i miris proleca u Nan-tasarionu! i rekao sam da je to dobro. Lutao sam leti hrastovim sumama Osirijanda. Ah!svetlost i muzika u tom letu kraj Sedam reka Osira! i mislio sam da je to najbolje. Bukvama Neldoretan dosao sam u jesen. Ah!zlato i crvenilo i uzdasi lisca u jesen u Taur-na-neldoru!