A ja se za trenutak obradovao da ste počeli pričati o L4D, a da je meni to nekako promaklo
 A ja se za trenutak obradovao da ste počeli pričati o L4D, a da je meni to nekako promaklo  

nema druge, treba se okrenuti manjim, mahom evropskim ili evro-azijskim razvojnim timovima i bataliti bilo kakva ocekivanja od zajebanih igraca, to je surovo i sirovo dokazano vise puta kroz FO3, oblivione, a bogami, bice opet dokazano kroz dragon age, citam featurese i vec vidim koliko je sati:)
  nema druge, treba se okrenuti manjim, mahom evropskim ili evro-azijskim razvojnim timovima i bataliti bilo kakva ocekivanja od zajebanih igraca, to je surovo i sirovo dokazano vise puta kroz FO3, oblivione, a bogami, bice opet dokazano kroz dragon age, citam featurese i vec vidim koliko je sati:) Možda zbog visokih očekivanja, ali opet, priča je traljava, side-questovi su tako-tako, a ni roleplayinga nema previše. Ostaje jedino odličan sistem razvoja lika, ali to ima i TES
 Možda zbog visokih očekivanja, ali opet, priča je traljava, side-questovi su tako-tako, a ni roleplayinga nema previše. Ostaje jedino odličan sistem razvoja lika, ali to ima i TES   "Pravo osvježenje u odnosu na ono što nam se servira 10 godina" je The Witcher, a da budem iskren, i NWN2 mi je bolji od Drakensanga...imaju slične mane, a NWN2 je ipak profesionalnije urađen.
 "Pravo osvježenje u odnosu na ono što nam se servira 10 godina" je The Witcher, a da budem iskren, i NWN2 mi je bolji od Drakensanga...imaju slične mane, a NWN2 je ipak profesionalnije urađen. No, da ne bude zabune, SoaSE mi je i pored toga najbolja igra 2008
 No, da ne bude zabune, SoaSE mi je i pored toga najbolja igra 2008  

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju