beogradu su potrebni mostovi, metro, organizovaniji gradski prevoz i plansko gradjenje kako objekata, tako i ulica. a sto se tice pro et contra automobila, sve ima svoje. recimo, cale mi dobije infarkt pre mesec dana, ja sam bio na nekoj momackoj veceri, pa nisam mogao da ga vozim, medjutim, usralo ga da je dosla hitna posle 10-15 minuta (sto je svojevrstan user). da sam bio tu, ja bih ga vec odvezo do, recimo, zemunske bolnice za tih 10-15 minuta. al dobro, stigli su. onda je krenulo vozi gore dole levo desno, vozi do njega da vidis sta mu treba, vozi njegovu kevu babu, onda je izaso iz bolnice, pa tek onda, vozi ga na kontrole, vozi po recepte, vozi po lekove, vozi po rezultate itd. znaci ne da je dobro dosao taj auto nego bruka:)
a i jebiga, beograd je veliki, recimo, treba mi tipa sat vremena do zarkova jednom varijantom, a kolima dvadesetak minuta. i tako neke stvari. nisu kola nepotrebna, vise je trip u vozackoj kulturi nego u bilo cemu drugom. a i firme boli kurac da prave lepo garazu za svoje zaposlene i tome slicno. jedino ako bismo sad diskutovali od kulina bana o citavom konceptu automobila, al to je malo obsolete:)