Shugavi Spanci. Svaka im cast na ekipi koju su napravili za ovih 7-8 godina, doterali su dotle da igraju egal finale sa Dream Teamom, i da se smatraju za evropski Dream Team, sto je za veliki respekt. Al' svejedno ih mrzim. Onog Navarra najvise, covek je nesto kao kosarkaska verzija Pipa Inzaghija, plache, pada, teatrishe po terenu, i non stop kenja.
Da budemo realni, nismo mi jos uvek 2. u Evropi, uz kompletne Litvnace i Ruse, kompletnije Turke i Grke, Francuze, te Slovence, cini mi se da bi se mozda ugurali nege medju top6. Al' tu sad igraju ulogu godine, klinci jos imaju puno da napreduju. Neke treba ispratiti do kraja, neke staro/nove treba posmatrati (Erceg, Keselj, mozda Aleksandrov, Boban Marjanovic, Musli

), a neke treba obrisati iz svih skautskih beleznica i zauvek unistiti dokaze o njihovom postojanju (Bojan Popovic). Ja tipujem da ce nosioci nase igre biti, uz malog Teodosija (pri tom mi se jako svidja ideja da vodja ekipe bude play-maker posto je to najprirodnija pozicija u kosarci za takve zadatke), Milenko Tepic i Raduljica. Prvi zato sto mi se cini da ima OGROMAN potencijal koji jos uvek ne koristi, nemampojmazasto, deluje mi covek da moze da igra k'o Bodiroga, ali je fizicki dosta jaci, brzi i skocniji. Drugi jerbo nemamo centra i preko potreban nam je jedan ovakav koji ce da bije al' i da trpa, i koji se ne boji nikog. Krle, svaka mu cas' i svaka mu dala, nije fckin centar, a Kosta je, ja mislim, dostigao maksimum svojih mogucnosti, ume da bude koristan, ali je to ograniceno.
Sve u svemu, najbitnije od svega je da ovi klinci igraju standardno i dosta u svojim klubovima kako bi napredovali i stasali k'o igraci. Nadam se da je onaj Janakis gledao ovo EP i da ce skapirati da od Papalukasa, Jotama Halperina i ostalih idiota u Olimpijakosu nema toliko leba.
edit: Citam retardirane Hrvate na Indexu "Spanjolska ponizila Srbiju i uzela zlato!". Cigani.