I to je bio taj sudar velikana, okrshaj titana, mano tu mano, junak na junaka, Kraljevic na Musu, Djordje David na Golijata, Kornjace na Sekaca, Stumpfovi na Gargamela.
Zanimljivo mi je da je Milan imao, pored tri gola, jos jedan po meni regularan gol, i bar tri izgledne prilike (Pipov volej na pocetku, Pato koji sutira u Casillasa u drugom poluvremenu, i ono pretvaranje Seedorfa posle akcije Ronaldinha). To se nije desilo tipa ikad. Sto samo govori koliko je Real raspad, posto jadniji tim od Milana u LSH (ne racunajuci one Madjare, i jos par zalutalih ekipa) ja ne vidim.
Golmani su prica za sebe, ajde Casillas mozda i moze da se pravda za prvi gol - nije ocekivao, sto je rezonski posto niko nikad ne ocekuje onako nesto od Pirla jerbo je covek depresivan; drugi gol, ajde kao bila felshirana lopta, proklizala, i on se okliznuo i pogresno procenio, debil je, ok. Al' Dida brate

mislim, jedno je kiksati, drugo je dati coveku loptu na tacnu i prazan gol.
A sudija je tek car, onaj penal Zambrotte na pocetku je knjishki primer kada je potrebno svirati penal. A i gol Silve je ponishtio, ne znam iz kog razloga, verovatno da nadoknadi ono sto je zajeb'o.