od mnb u Sub Nov 21, 2009 6:27 pm
Lijeteci je majmun na SMS- u postavio obavijest da je KRALJ TRNJA ( wait for it... ) devetstotina dinara. Ajme. Moram mu reci da provjeri kako je prevedena ona glupost s gale from Hell. Uzgred, objavljena je i trilogija Alena Gibonsa, LEGENDAR, o djecarcu koji igra kompjutersku igricu, koja je opet nesto mnogo vise. Knjige su po 500+ dinara.
Sto se kinga tice, vec sam spominjao kako je u pitanju roman koji slici jednom MekKemonovom. Nisam dospio citati kritike, vidjecemo kakav je sud. Nadam se da nije istina da ce objaviti jos koji roman ize serije o MRACNOJ KULI, vec mozda neki smjesten u isti svijet, sto je uostalom vec i radio, i to mu je jedan od najboljih. Primijetit cu odsustvo reakcija stovalaca na SALEMOVO i UPORISTE, hmmm. Mozda procitam i ja ovaj writer's cut, ali ako ima smisla, kao kod Morela, a ne kao kod Haldemana.
Sto ne valja kod DRAKULE NEMRTVOG? Ako se drze stila, konstrkcije i ritma originala, meni je to u rijedu. Moze link, dok jos mogu da ga otvorim?
ZATVORENIK je promasaj godine. VAMPIRSKE su DIJAREJE na hiatusu do naredne godine. Tisuce obozavatelja jedan od njih i ja, nestrljivo iscekuju nastavak. FLASHFORWARD i EASTWICK su otkazane. MLADI MJESEC je po rijecima zvanicnika Vatikana, moralni vakuum koji promovira dekadentno ponasanje. Milioni djevojcica slegnuse ramnima pitajuci se sto je to moralni vakuum, dekadencija i Vatikan, te zavristase posjecujuci redpremijerne projekcije u rekordnmim brojevima . Jesmo li rekli, go team Jacob?
@BABAKARNIANG: Nesto nije u redu, mislimd ami je odseklo ostatak pripovjesti, posle datiranja ulomka nema vise nicega. Ajde mi posalji opet ako ti nije tesko, ali vidi da li iskopira citav tekst. Uzgred, postoji clan koji se zocve upravo PERIN AJBARA; iam ih dvojica, dakle. A savjet ovoga PERINA o miksovanju ajko je dobar, inace.
@MO: Inace, sem tog uzasa, da ti projekcionist odaje kraj filma, kazi mi, no, ja sam poslednji puta bio u Novom Sadu pre gotovo djecenije, da li je vec u maloj sali bilo kockasto platno? Moram ici, ali napisacu nesto o neuputnosti odavanju tajni zapleta, drugi puta.

Luk ( Van Hansis ): To sto smo imali, bilo je tako kratko ali i tako dobro i nikada necu to zaboraviti...Ali ako ostanes sa mnom sva ce vrata biti zatvorena. A ako i budu otvorena, moja kolica nece moci da prodju kroz njih...
Noa ( Dzejk Silberman ): Da probam da ti objasnim u terminima koje ces razumeti: Snajder... you're full of it.