Vulfmen
Dobar film, ja zadovoljan. Mracan je, vuce na neki opaki horor, nije testosteron-lozana, ali nije ni trash. Svakako nesto malo drugacije u odnosu na danasnji holivud-2012te-trend. Scene i fotografija su fenomenalni, a takodje, vrlo mi se svidja izgled samog Vulfmena (nesto tipa veliki vuneni covek aka bigfoot) koji je omaz originalnom Vulfmenu ciji je ovo rimejk. Entoni Hopkins je kralj, po ko zna koji put, Elrond je takodje bio dobar, a Del Toro, pa u nekim zustrijim scenama odlican, u onim mirnim k'o letva.
Sto se tice losijih strana filma, reziser nije najsrecnije odradio posao. Ima jedna scena psihodelije u sred filma, puna nekih fleshbekova i halucinacija koja je trebalo da ispadne "umetnicko" zastrasivanje gledaoca, a zapravo je bilo

Isto tako, ima par rupa u zapletu, neka odstupanja su napravljena u odnosu na originalni film, a nisu lepo uklopljena u celu pricu.
Sve u svemu, valjan film, ne gledam puno horore, pa mi je ovaj bio dobar. Takodje, nisam gledao original pa ni tu nemam nekih zamerki. Za ubiti dva sata dusu dalo. Jos preporucujem gledati u kinou zbog zvucnih efekata, ima dve-tri scene koje posteno strecnu, steta ih je potrositi na mali monitor i lose zvucnike