Jbt, ova Vranešova 4 poena su najjače postignuti poeni ikad. Teška, prljava i do jaja utakmica. Mislim da nisam jedini kome se čini da Dule čuva Marića i Veselog, i da nisu mnogo igrali do sad. Kapiram da će sad u trećoj igrati više i da će pokušati tu da slome. Mislim čak i da je tehničku namerno dobio, jer sudije sad, posle onakve reakcije publike ne smeju da jedu govna u sličnim situacijama, a realno ne mogu da traže od delegata da prekine tekmu, jer je za sad sve po ppu. Valja pritisnuti sudije i dalje, a mislim da puna arena ima da puni sudijske gaće od sad.
Makabi i dalje igra ko sisica. Sem Fišera i na bliceve jednog od tandema Eidson-Viznevski ništa ne valjaju. Anderson i dalje ispod svakog nivoa, a onaj Perkins je bogu plakati zaludan. Mada, i oni ponekad ubace ponešto. Mislim da kad bi neko zatvorio Fišera, i kad bi više vodili računa o belcima (pomenuti tandem) da bi Makabi bio pečen. Čak je i onaj deda Šarp ulazio ::E::
BArsa prođe dalje. Iako ne volim ni jedne od tih cigana mrskije mi ovo. Real ima Jarića što znači da je luzerska ekipa (to što ih je Barsa dva puta omlatila u Madridu to samo potvrđuje) i sa njima bi bilo lakše na f4. Ukoliko tamo prođemo. Ko zna šta će biti do kraja. Olimpijakos takođe, ali to se znalo. Sad, gledam CSka gubi od Kahe, ali to ništa ne znači. Igra se poslednja 4tina još. Tako je i Hitler mislio daje sjebao Ruse 1942-3 pa ga je dunuo. Rusi su to.

Bilo bi lepo da se 4finale završi večeras ^^