Gledao ja sve tri, fascinacija! Tim koji je pred pocetak sezone ostao bez 4 startera pomeo sampiona Evrope koji se bukvalno prosetao Evroligom. Nadam se da je Navaro plakao kao malo dete
Neverovatno prosto, ocekivao sam raskantavanje od po +20 za Barselonu u sve tri utakmice (u regularnom delu su ih dobili nekih 30 razlike u Barseloni), i cinilo mi se cudo da su ovi uopste dogurali do finala, kad ono

Neko rece da ovi u Barsi nisu (bar bili do ove sezone) veliki pobednici i da kad udju u gustu zavrsnicu ne znaju kako to da rese u svoju korist (isti je problem cini mi se bio i sa Realom ove godine) i izgleda da je to presudilo. A Caja, jbg, ima jednog superstara, jos dva-tri solidna igraca, i ostalo igrace od zadatka, i Milta Palasia

Bolje, srecnije, kakogod ne znam ni sam, ali snasli su se i drago mi
Stos' tice Bobana, dobar je on, nesto bolja verzija Slavkana, ali je problem sto je vrlo sklon povredama i telesina ne moze da mu izdrzi prevelike napore. A i spor je u odbrani. No ja bih svejedno voleo da ga vidim u Partizanu, covek deluje brze od Koste Perovicja i ima 15 santima vise.