[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Svetsko prvenstvo u fudbalu 2010

Postod sever u Pet Jun 18, 2010 7:57 pm

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Nov 20, 2007 8:57 am

Postod S u Pet Jun 18, 2010 8:07 pm

Mene je Kacar odusevio, posto sam mislio da je sasvim van forme. Ali kako on udje, tako se konacno povezalo sve u timu. Tako da, nadam se za sledeci mec - Ninkovic out, Kacar in
There is a crack in everything, that's how the light gets in

Blog "Protiv negativnog"
www.stefandjukic.com
Kolumna - Opijumski ratovi
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Jan 13, 2002 9:32 pm

Postod Earvena u Pet Jun 18, 2010 8:12 pm

"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare,
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way you`re always right, I hate it when you lie,
I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry
I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call,
but mostly i hate the way I don`t hate you
...not even close
...not even a little bit
...not even at all.."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 08, 2002 11:04 am

Postod draganče u Pet Jun 18, 2010 8:25 pm

Ovo mi je omiljena pobeda naše predivne reprezentacije. Kladio sam se na naše, a oni pobedili ::M::
Šta mislite, raja, kako će da dođe sutra Gana - Australija? Ja metno dvesta kinte na tačan rezultat 0:0
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Jun 29, 2004 11:35 pm

Postod sever u Pet Jun 18, 2010 8:47 pm

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Nov 20, 2007 8:57 am

Postod Pauleta u Pet Jun 18, 2010 9:05 pm

Gledam ove mrtve Engleze i pada mi na pamet da onaj Maradona ipak nije skroz lud (mada se i dalje drogira :da: ) Svi ovi Englezi su odigrali u proseku cirka 50-55 utakmica ove sezone, Francuzi isto, Spanci isto, Italijani mozda malo manje, al' to samo jer su skrnavi pa im pola timova nije ni igralo posteno evropsko takmicenje.

S druge strane, ovi njegovi argentinski drug lordovi su igrali Klasuru, plus nesto malo Libertadoresa, a vecina utakmica im je besomuchno krljanje ravno rvanju u blatu Cukarickog i Hajduka sa Liona. Drugim recima, ladili su jaja. :da:
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod Daemon Blackfyre u Pet Jun 18, 2010 9:29 pm

povraca mi se od igre engleske. dal je jebeno moguce da su toliki luzeri, da su toliko slabi psihicki, to moze jedino objasnjenje da bude, jer mogu i moraju bolje od ovoga. alzir je odigrao solidno, ali jebemumater reprezentacija JELEN SUPER LIGE, gomila ubogih paora kojima je praznik kada pobede nekoga pa dobiju pecenog vola umesto plate koja kasni 3 godine, im je dala 3 komada iz pichke, bez da su se oznojili. onaj nesrecjni kapelo cje implodirati na klupi. ne bi me cudilo da im, u slucaju da na poluvremenu protiv slovenije ne vode sa jedno 3-0, pripreti da ce se razneti rucnom granatom u svlacionici i istovremeno i njih pobiti.

i posle neko mene zajebava kako mogu da navijam za italijane. kako neko moze da navija za OVO? za ovu neizrecivu tugu, beznadje, ambis, crnu rupu od tima.

uzas
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod Fingon u Pet Jun 18, 2010 9:39 pm

Reprezentacija u koju Italijan zove 'samo one koji igraju u svojim timovima' a onda zove Heskija je propala stvar. Nema to veze sa engleskom ligom :)

A i ochigledno se ne radi o timu, nego o grupi ljudi koja se medjusobno mrzi.
Let the Sunshine In!!

Nute Gunray, viceroy of the Trade Federation, stood trembling in an alcove, blood-tinged tears streaming down his green-mottled cheeks. "The war...," he whimpered. "The war is over—Lord Sidious promised—he promised we would be left in peace..."
"His transmission was garbled." The blade came up. "He promised you would be left in pieces.''
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 30, 2002 12:00 am

Postod Dain u Pet Jun 18, 2010 9:47 pm

Englezi raspad totalni. Izgleda mi da ih boli kurac za repku. Mozhe biti da je duga i teshka sezona, ali opet...
"Willing is not enough, we must do. Knowing is not enough, we must apply."

"I don't like jellyfish, they're not a fish, they're just a blob
They don't have eyes, fins or scales, like a cod
They float about stingin' people in the seas
An' no one eats jellyfish with chips and mushy peas.
Get rid of them!"
Korisnikov avatar
Dain
Dain

Pridružio se: Uto Jun 18, 2002 7:07 pm

Postod Daemon Blackfyre u Pet Jun 18, 2010 11:18 pm

ma de ih boli kurac, ocigledan im je grch na licu.

mislim, i pored svega sto sam rekao, stvarno ocekujem od njih da urade nesto na ovom sp. imaju jos jednu shansu da pokazu nesto
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod NothingMan u Pet Jun 18, 2010 11:54 pm

Slika
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod genije narcis u Sub Jun 19, 2010 9:51 am

Bolje da si stavio Lukasa Srbina :D Ko mi ono beshe duguje pivo ili 2? :)
Life is just blah blah blah. We hope for blah, and sometimes you find it, but mostly it's just blah. Waiting for blah, hoping you're right about the blahs you made. And just when you think you've got the whole blah damn thing figured out and we're surrounded by the ones we blah..

Death shows up... and blah blah blah
Korisnikov avatar
bambus
bambus

Pridružio se: Sre Jun 19, 2002 10:39 am

Postod Ereinion u Sub Jun 19, 2010 11:45 am

Lukas i Marko pravi srbi...ako ih deportuju odma im dati pasose :mrgreen:

Slika

Posto su prve tri grupe skoro zavrsene, evo nekih predvidjanja/nagadjanja/pogadjanja u vezi prolaza i ispadanja:

A - francuzi ispadaju :mrgreen: nista nisu pokazali, nisu ni trebali da budu na sp da 'onaj koji se duri na klupi pokriven cebetom' nije takav kakav je...meksiko i urugvaj odlucuju o prolazu, ako bude nereseno prvi je urugvaj jer sada ima bolju gol razliku (3-0, meksiko 3-1), a ako neko dobije francuzi mogu dalje samo ako pobede sa tri razlike, a to je nemoguce jer se raspadaju, cak i da dobiju JA bice 1-0 ili tako neka prevara...prognoza: meksiko - urugvaj 1-2, JA - francuska 1-0. prvi urugvaj, drugi meksiko

B - grchka dala gol na SP :roll: grchka pobedila :chelo: ali sad idu na argentinu, ako bude crvenih ili penala bice dobro za grke, iskusni rehagel zna kako da igra protiv napadacke taktike...nigerija me razocarala, nema martinsa u igri uopste, vidi se da privremeni trener ne moze nista da promeni, cak mislim da je bilo bolje da su ostavili onog starog - bar ih je poznavao. koreja ako se oporavi od poraza ima sanse jer igra protiv nigerije koja je definitivno ispala. argentina - sta reci? gotivim ja njih, ali sada zbog maradone ih ne podnosim (el pibe je bio dobar, odlican igrac ali kao trener/selektor/menadzer je uzasan) cela taktika argentine je 'dajte loptu mesiju', koji toliko solira i pokusava sam da je to nepodnosljivo - fudbal je timska igra. imaju dosta dobrih igraca ali niko ne dolazi do lopte od mesija. prognoza: nigerija - koreja 1-2, argentina - grcka 1-0. prva argentina, druga koreja

C - kad sam video spisak koga kapelo vodi na SP bilo mi je jasno da od toga nema nista...i evo dogadja se bas to...raspad! king povredjen :shocked: karager spor :shocked: lampard i dzerard ne mogu zajedno na sredini da igraju :shocked: haski ne zna gol da da :shocked: runi besan i trci ko muva bez glave po terenu :shocked: golmani su im tek :roll: a kapelo dve tekme zaredom pocinje sa istom/slicnom postavom (8 od 11) :cry: :cry: :cry: o englezima ED kaze: "Since they beat Croatia 5-1 at Wembley last September, there has not been a single performance that has truly inspired confidence in the team." slovencima nereseno odgovara za prolaz, a mozda i za osvajanje grupe (jebote sta sam upravo napisao :chelo: ) ameri se biju, krljaju, trce, ako dobiju alzir idu dalje, a u zavisnosti od gol razlike mozda i budu prvi (jebote sta sam upravo napisao :chelo: ) prognoza: slovenija - engleska 0-0, ameri - alzir 2-0. prvi ameri, druga slovenija

Slika
Slika

Da se opustimo i da se, kada nam neko provali da Tajler Durden u stvari ne postoji ili da je Verbal u stvari Kajzer Sose, samo setimo toga da smo u suštini i mi stoka koja ne zna šta je dobro za nas. Jer da znamo, ne bi postojale stvari kao što su kokakola, čips, cigare ili Ivan Ivanović.

Put your fuckin' mouth on the curb.
Come on man.
I said: Put your mouth on the curb!
Thats it! Now say good night.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Apr 16, 2002 11:44 am

Postod Dain u Sub Jun 19, 2010 12:41 pm

Jedino je gadno sranje shto nam je odbrana prepuna zhutih kartona. Tako da mnoooogo moraju da paze, inache nema ko da igra i ako se prodje u shesnaestinu. :(
"Willing is not enough, we must do. Knowing is not enough, we must apply."

"I don't like jellyfish, they're not a fish, they're just a blob
They don't have eyes, fins or scales, like a cod
They float about stingin' people in the seas
An' no one eats jellyfish with chips and mushy peas.
Get rid of them!"
Korisnikov avatar
Dain
Dain

Pridružio se: Uto Jun 18, 2002 7:07 pm

Postod Elu Tingol u Sub Jun 19, 2010 3:16 pm

Australija da da još jedan i drugi smo. A onda je sve do nas. I nerešeno nas vodi dalje, sem ako Gana ne natrpa Nemce. :da:
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 26, 2004 8:26 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Sport