I ja zdravo sumLjam da je serija Kemp (i Šon i Vorhol) intencionalno. HBO nije produkcijska kuća u kojoj bi neko podigao obrvu kada bi režiser razmatrao mogućnost kritike društva upotrebom kempa. Ili upotrebom bilo čega. Stoga bi pre rekao da je kemp zbog lošeg predloška. Što reče Lošmi, ispod svega što predstavlja Mature sadržaj ove serije krije se bangiljava idejica o vampirima. Koji su prežvakani u toliko mnogo serija. filmova, igara, romana, stripova, toalet papira, muslija... Elem, to je naravno divno, jer da nije tako ja ne bih diplomirao and shit, ali me baš to i drži podalje od ovoga. To i činjenica da sam počeo da gledam BSG (prekinuo), Firefly, The Pacific (ostale poslednje tri), Generation Kill (poslednja ostala), John Addams (tek prve dve odgledao), Mentalist, Big bang theory, i da imam još par bisera na čekanju (6 feet under npr). Kako bi bilo fino da sam noćni portir u nekom pičkovcu, al` jbg, ne može čovek i pare i jare :=
Btw, pogledaću ovo samo da sperem gadljivost prema vampirima koje je jadni Twolight izazvao. A u pozadini uzdaha ovdašnjih žena, načuh da u seriji ima i golotonje vredne muške pažnje? Talk to me!
Btw, evo vam ga onaj norvežanin or vrevr:

Taking a dump in fire :=
A ovde zamišlja da je balerina:

Očekujem povratnu uslugu :p