od mnb u Uto Avg 10, 2010 1:30 am
Zelim vam sve najbolje u ovom, nadasve, revolucionarnom pothvatu! No mene zbunjuju nekolike stvari:
- kao konzument nekolicine sajtova sto su iz forumaskoga presli u blogovski tip, moram primijetiti zalosnu pojavu koja se iznova i iznova samo potvrdjuje: nakon stanovita vremena ( zavisno od aktivnosti priredjivaca i autora tekstova ), blog postane, kako se trpaju novije i novije stvari, nepraktican za nalazenje bas onoga teksta ( redovito mojega ) koga upravo treba iscitati, no, kako je stavljen prije par mjeseci, sada je izgubljen negde u lavibirintima do kojih vodi link sa nazivom "prijasnji unosi". Stoga savjetujem implementiranje kaove trazilice, i mogucnost pregleda po nekim vrijemenskim odrednicama; no, znajuci koliko su lijeni ovi sto se javljaju za autore i urednike, sumnjam da ce biti slicnih karambola, ali, cisato da spomenem.
-takodjer mi nije jasno kada smo izisli iz svjetske ekonomske krize? Do koji dan, nije bilo financijskog sustava kadrog da izdrzi sajtove a sada uz dodani blog, ocekuje se da ce to sve ici k'o podmazano? Nesto tu, prostite, smrdi. Ako ce se gasiti sajtovi, a ostati samo blog, molim da se korisnici na vrijeme obavijeste kako bi mogli pocastvovati Poni smjestianjem na odgovarajuca mjesta svojih vodica kroz gej kinematografiju, posto im se ne da otvarati naloga na socijalnim mrijezama, sto zahtijeva blog.
-moze li se ukloniti sa dna ekrana na Poniju ova iritirajuca crna traka, za koju osvjedoceno tvrdim da me prilikom svakoga logovanja za inat vraca na pocijetnu stranicu, pa moram traziti iznova gdje sam bio? Ako je toliko dobra, zasto je ne bacite na blog, a Poni, iskasapljeni, rascerupani, obogaljeni jadni Poni, duse iscupane arbitrarnim brisanjem, ostavite makar kakav je bio, a ne da ta tracica, sigurno u srodstvu sa onom koja parazitiranjem stvara Venoma, bahato gospodari pretrazivacima mreze!

Luk ( Van Hansis ): To sto smo imali, bilo je tako kratko ali i tako dobro i nikada necu to zaboraviti...Ali ako ostanes sa mnom sva ce vrata biti zatvorena. A ako i budu otvorena, moja kolica nece moci da prodju kroz njih...
Noa ( Dzejk Silberman ): Da probam da ti objasnim u terminima koje ces razumeti: Snajder... you're full of it.