Daklen, juce pocele kvalifikacije metiljavim i neubedljivim nastupom 3:0 protiv Farana. Svi su igrali preko neke stvari tako da verujem da utakmica nije bas merodavna, i nadamo se boljim nastupima na dalje. U utorak sa Slovencima.
Zanimljivi jos rezultati u nasoj grupi, Italijani na neku prevaru izvukli pobedu protiv Estonije u gostima 2:1, a gubili su 1:0 do 60og minuta. Slovenija pukla od Severne Irske 1:0 kod kuce - ovo iskreno nisam ocekivao, tj. nisam ocekivao da bilo ko odnese 3 boda iz Ljubljane - a kazu da su presli centar ukupno 2 puta

I jos jedna zanimljivost, Kelo danas dobija srpski pasos

i postoji mogucnost, zbog opste impotencije u napadu, da ga Antara pozove za sledece utakmice. Zivo me zanima vase misljenje

Meni se cini da se na taj nacin malo rusi kult reprezentacije i tog nacionalnog naboja, ali s druge strane, ne mogu vise ocima da gledam Panteliju, LAzovica i Zigica, a nikog drugog ni nemamo, tako da mi je ova varijanta ipak ok. Bitno je samo kako ce ga prihvatiti ovi shabani u reprezentaciji, da ga ne shikaniraju ili tako nesto jer onda nece valjati.