Od starih favorita Castle drži nivo, House je čak malko zanimljiviji zbog promena, Chuck posle konstantnog pada kvaliteta od starta serije (ne znam ni kako sam uspeo da odgledam sve dosadašnje epizode) sad mi je ponovo simpatičan iz nekog razloga, dok u Dexteru ne vidim još uvek sezonski story arc da bih ocenio (ali teško će nadmašiti prethodnu sezonu). Od crtaća South Park je (sad već očekivano) fejlovao da impresuje, Star Wars crtać takođe pratim, tu su epizode hit or miss (za sada uglavnom miss). Sitkoma pratim čak 3 komada, 30 Rock i How I Met Your Mother postaju ekstremno nezanimljivi, pa će biti eliminisani verovatno (naročito ova druga), dok Big Bang Theory i dalje isporučuje standardnu dozu štreberskog humora.
Od noviteta Nikita me je prijatno iznenadila (a i fali akcionih serija, meni bar), Megi Kju je očajna glumica, ali je sve ostalo jako dobro. No Ordinary Family je simpatičan, superherojska serija, odlični glavni glumci, ali još treba da se vidi hoće li uspostaviti dobar balans superheroisanja i porodične drame. A upravo sam uhvatio priključak sa LOst Girl, kanadska (=niskobudžasta) natprirodna serija o sukubi detektivki, treši, ali jako zabavna. Boardwalk Empire je dobar, ali mi setting ne leži (radije bih gledao srpske 90e nego prohibiciju, a srpske 90e mrzim), mada možda odgledam đuture kad ne bude bilo ništa drugo da se gleda.
Ono što sam gledao i toplo ne preporučujem: Shit my Dad Says (najgori sitkom koji sam ikad odgledao, jedva sam izdržao pola epizode), The Event (kilavi Lost wannabe, a Lost mi je na crnoj listi posle onako jadnog završetka) i Undercovers (očekivao sam više od Abramsove serije, ali me je prva epizoda smorila).
Sad čekam Walking Dead i novu sezonu Human Target, zatim i novogodišnje novotarije (Spartacus prequel